به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حمید اکبری با اعلام این خبر افزود: دانشگاه های علوم پزشکی که مجوز دوره پزشکی عمومی و دوره دکتری تخصصی(PhD) را دارند در رشته هایی که ظرفیت دوره دکتری تخصصی(PhD) آنها تکمیل نمی شود، می توانند از دانشجویان سایر دانشگاه های منطقه آمایشی که فاقد دوره PhD آن رشته ها هستند دانشجوی MD/PhD پذیرش کنند.
اکبری تاکید کرد: در پایان دوره مدرک دکتری عمومی این دانشجویان توسط دانشگاه مبدأ و مدرک دکتری تخصصی(PhD) توسط دانشگاه مقصد صادر می شود.
وی افزود: در واقع دانشجویان مقطع MD/PhD که در مقطع دکتری می خواهند ادامه تحصیل دهند باید ابتدا در همان دانشگاهی که عمومی را گذرانده بودند ادامه تحصیل دکتری تخصصی می دانند و به دلیل اینکه همه دانشگاهها همه رشته های دکتری تخصصی را نداشتند با مشکلاتی مواجه می شدند که با این مصوبه مشکل این دسته از دانشجویان حل شد.
اکبری گفت: پیرو ابلاغیه شماره ۲۱۸۷۱۸/آ در تاریخ ۱۴ شهریور ماه ۸۹ و ۳۰۶۱۸۸/۱۶/آ در تاریخ ۱۵ آبان ۸۹ در خصوص آیین نامه برگزاری دوره MD/PhD مصوب چهل و دومین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی در تاریخ ۹ خرداد ۸۹ بدینوسیله به مصوبه شصت و چهارمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی ۲۱ شهریور ۹۵ یک تبصره اضافه شد.
قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت افزود: این تبصره در ماده (۸) آئین نامه مذکور جهت اقدام لازم ابلاغ می شود.
به گزارش مهر، دوره MD-Ph.D به دوره ای اطلاق می شود که دانشجویان پزشکی دارای معدل بالا می توانند در رشته های دکتری تخصصی علوم پایه نیز شرکت کنند و همزمان دو مدرک دریافت کنند.
نظر شما