۱۸ دی ۱۳۹۵، ۱۵:۱۵

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری هرمزگان:

رودان رتبه دوم طلاق در هرمزگان را دارد

رودان رتبه دوم طلاق در هرمزگان را دارد

بندرعباس - مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری هرمزگان گفت: شهرستان رودان در زمینه طلاق با نرخ ۱.۹ درهزار بالاتر از میانگین استان و پس از بندرعباس رتبه دوم را در استان هرمزگان دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور اخلاقی پور ظهر شنبه در دومین همایش کاهش آسیب های اجتماعی در شهرستان رودان با بیان اینکه نرخ طلاق در سال­های اخیر افزایش داشته است، اظهار داشت: در استان هرمزگان نیز آسیب­های اجتماعی از روند رو به رشدی در برخی حوزه ها برخوردارند.

وی با بیان اینکه نرخ طلاق در سال ۹۴ در استان هرمزگان ۱.۷ در هزار است، اضافه کرد: در شهرستان رودان با اینکه نرخ طلاق نسبت به سال گذشته مقدارکمی کاهش داشته اما همچنان این شهرستان با نرخ ۱.۹درهزار  بیش از میانگین استان  و بعد از شهرستان بندرعباس دومین جایگاه را داشته است.

وی ادامه داد: در ۸ ماه نخست سالجاری نرخ طلاق در شهرستان رودان به ۲.۴ در هزار رسیده است که نسبت به مدت مشابه روندی افزایشی را نشان می دهد به گونه ای که همچنان این شهرستان رتبه دوم خود را حفظ کرده است.

وی گفت: نرخ ازدواج شهرستان رودان نیزبه نسبت کاهش داشته و از ۱۳ درهزار در سال ۹۳ به ۱۱ درهزار در سال ۹۴ رسیده است و در ۸ ماه سالجاری این نرخ به ۱۰.۳ در هزارنفر رسیده است.

مدیرکل امور اجتماعی وفرهنگی استانداری هرمزگان به آسیب شناسی طلاق در شهرستان رودان پرداخت و بیان داشت: طبق پژوهش های انجام شده که به روش های علمی چند لایه به انجام رسیده است، مهمترین ریشه ­های طلاق در این شهرستان ۶ اولویت احصا شد که به ترتیب شامل «سوء مصرف مواد مخدر»، «خیانت»، «نارضایتی اقتصادی»، «عدم بلوغ جسمی و فکری و اقتصادی»، «ضعف مسئولیت پذیری مردان» و «ضعف مهارت­های زناشویی» است.

اخلاقی پور در خصوص راهکارهای موجود نیز گفت: اولین، مهمترین و موثرترین راهکار در زمینه مقابله با آسیب های اجتماعی فراهم کردن زمینه های ورود مردم و تشکل های مردمی به این آسیب ها است و نگاه دولتی در این زمینه قطعا پاسخگو نیست.

وی تاکید کرد: قطعا دولت وظایفی دارد و می توان با طراحی سیستمی شبکه ای کارشناسان و معلمین را آموزش داد تا آنها فرهنگسازی را از مدارس و دانش آموزان و در بستر خانواده ها اجرا کنند اما این مهم بدون ورود داوطلبانه مردم و تشکل های مردمی به نتیجه دلخواه و فراگیر نمی رسد.

وی از دوران نامزدی به عنوان یکی از راهکارهای پیشگیری از وقوع طلاق نام برد و افزود: متاسفانه این رسم و سنت خوب که تاثیر زیادی بر شناخت اولیه زوجین از همدیگر دارد،کمرنگ شده و جای خود را به دوستی­های بی قاعده و بدون اطلاع خانواده ها داده است که می بایست والدین، مشاورین، معلمین، اساتید دانشگاهی، روحانیون و تشکل های مردم نهاد با آگاهی بخشی به فرزندان آنها را تشویق به رفتار در چارچوب های عرفی و قانونی نموده و از رفتارهای پرخطر آگاه سازند .

وی همچنین نسبت به افزایش وقوع طلاق های عاطفی در استان هرمزگان هشدار داد و تصریح کرد: این نوع طلاق از طلاق حقوقی و رسمی به نسبت خطرناک تر است چرا که شناسایی و تلاش جهت رفع مشکلات ناشی از آن به مراتب سخت تر می شود و افراد بدون هیچ علاقه و محبتی با بیشترین تنش درکنار یکدیگر زندگی می کنند و فرزندان در چنین خانواده ای قطعا با مشکلات عدیده ای در آینده روبرو خواهند بود.

کد خبر 3870802

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha