به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت در مراسم کلنگزنی بزرگترین مرکز جامع سرطان خاورمیانه اظهار داشت: گاهی در نقاط دور دست و محروم و حتی حاشیه پایتخت و ام القری اسلامی بعد از سه دهه خدمتگذاری با صحنههایی مواجه میشویم که زیبنده کشور نیست و به نظر میرسد در حوزه رفاه اجتماعی بعد از دفاع مقدس آنطور که باید عمل نکردیم.
وی با اشاره به اینکه هنوز در حوزه رفاه اجتماعی مسیر طولانی در پیش داریم گفت: انقلاب اسلامی بدون توجه به این بخش با مشکلات جدی مواجه است و نمیتوان رفع این مشکل را منحصرا از دولت انتظار داشت؛ چرا که همه باید به صحنه آیند و همچون سالهای پیروزی انقلاب جهت برطرف کردن این مشکل همکاری کنند.
هاشمی اضافه کرد: مردم باید نگاهشان به هم محبتآمیز بوده و نوعدوستی نیز باید موج بزند. هنوز فراموش نکردهایم که در روزهای انقلاب، مردم سرمای سوزناک را تحمل میکردند و حاضر بودند نفت را به همسایهها و اطرافیان خود بدهند و حتی از غذای خود برای دیگران میزدند و این نوعدوستی به جدی بود که حتی خانوادهها بچههایشان را به انقلاب میدادند.
بنیاد خیریه تات مأموریت محوری آموزش و پژوهش در خصوص کنترل و پیشگیری از سرطان را دارد و در مجاورت این مرکز، بیمارستان تخصصی سرطان با نام «مرکز جامع کنترل سرطان ایران» در دست احداث است.
این بنیاد نخستین مجموعه خیری است که با برداشتن قدمهای موثر در کنترل جامع سرطان به یاری دولت آمده است. مرکز کنترل جامع سرطان ایران نه تنها در امر تشخیص و درمان، بلکه در امور آموزشی و پژوهشی، پیشگیری و توانبخشی نیز برنامههای مفصل و امکانات جامعی را فراهم آورده است.
کلنگ احداث مرکز جامع کنترل سرطان ایران در زمینی به مساحت ۴۵ هزار مترمربع مشتمل بر ۲۰ طبقه، با ظرفیت ۵۰۰ تخت بیمارستانی در اوایل سال ۱۳۹۴ بر زمین زده شده و موافقت اصولی احداث این بیمارستان از سوی وزارت بهداشت صادر شده است.
ایجاد مجتمع های آموزش پژوهشی شامل بخش های آموزشی و تحقیقاتی، ایجاد پژوهشکده سرطان و احداث مهمانسرا برای اسکان همراهان بیماران در فاز ۲ از جمله اقدامات جانبی این مجموعه بهداشتی درمانی - پژوهشی محسوب میشود.
این بیمارستان همچنین دارای بخشهای عمومی و تخصصی متداول است که در طراحی آن از خدمات مهندسین مشاور منظومه سلامتی ایرانیان دارای رتبه ۱ مشاوره در حوزه بیمارستانسازی و راهنمایی مشاوران خارجی استفاده شده است.
از دیگر ویژگی های این مرکز ارتباط با بیمارستانها و مراکز تحقیقاتی مشابه در کشورهای اروپایی و توسعه یافته برای همکاریهای آتی است و پیشبینی میشود این بیمارستان پایلوت ارجاع فوق تخصصی سرطان در منطقه خاورمیانه باشد.
نظر شما