۸ مهر ۱۳۸۵، ۱۲:۳۳

عضو كميسيون قضائي و حقوقي مجلس در گفتگو با مهر:

شكايت دادستان كل كشور در زمينه زباله هاي بيمارستاني الزامي است

شكايت دادستان كل كشور در زمينه زباله هاي بيمارستاني الزامي است

دادستان كل كشور مي تواند به طور مستقل در جهت بررسي مشكلات ناشي از دفن غير بهداشتي زباله هاي بيمارستاني از سازمان هاي متولي امر ، طرح شكايت كند.

عضو كميسيون قضائي و حقوقي مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، افزود: قانون حدود وظايف افراد را مشخص كرده و در اين مورد دادستان كل كشور به عنوان مدعي العموم وظيفه رسيدگي به معضل زباله هاي بيمارستاني را دارد و در صورت مشاهده تخلف بايد نسبت به طرح شكايت اقدام نمايد.

سيد محمد جعفر سادات موسوي با اشاره به جلسات مذاكره بين وزارت بهداشت و سازمان حفظ محيط زيست ، گفت: به رغم مذاكرات انجام شده و توافق حاصل با وزارت بهداشت ، اين وزارتخانه همچنان بر روش اتوكلاو يا همان دفن زباله ها ادامه مي دهد ، در حالي كه اين زباله ها بايد در زباله سوز با درجه حرارت 1500درجه سوزانده و از فيلترهاي قليايي و اسيدي عبور داده شوند و سپس دفن شوند.

وي طرح شكايت دادستان را نيازمند شكايت شهرداري نمي داند و با بيان اينكه شهرداري مجري طرح جمع آوري زباله هاي بيمارستاني نيست ، تاكيد كرد: نقش اصلي بر عهده وزارت بهداشت و درمان است ولي با توجه به اينكه طبق قانون پسماندها مخلوط كردن پسماندهاي پزشكي با ساير پسماندها و تخليه و پخش اين زباله ها در محيط ممنوع است شهرداري نيز در اين مورد مسئوليت دارد.

موسوي با تاكيد بر اين نكته كه قانون پسماندها به درستي اجراء نمي شود ، گفت: اين قانون با توجه به نقش و اهميت ويژه خود به صورت جدي و دقيق اجرا نمي شود.

به گزارش مهر ، طبق قانون پسماندها مصوب سال 1383 متخلفان از اين قانون به حكم مراجع قضائي به جزاي نقدي در بار اول به 100ميليون ريال و در صورت تكرار به 2 برابر حداكثر مجازات و در صورت تكرار مجدد هر بار به دو برابر مجازات بار قبل محكوم مي شوند.

کد خبر 387391

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha