محمد خداپرست در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: سال گذشته مطالعات طرح مدیریتی با هدف مدیریت بهینه این اثر ملی آغاز شده بود که با اتمام آن برنامههایی جهت مدیریت اثر تدوین میشود.
وی افزود: طرح مدیریتی به این معنی است که بتوان از تمامی ظرفیتهای موجود جهت حفاظت حداکثری از یک اثر ملی استفاده کرد و در عین حال با بهرهگیری از ظرفیت گردشگری و طبیعت آن صدمات را به حداقل رساند.
مدیرکل حفاظت از محیطزیست استان تأکید کرد: در این طرح ورود و خروج گروههای کوهنوردی به کوهستان به ویژه در فصول خاص سال ساماندهی میشود.
خداپرست ادامه داد: علاوه بر این از تابستان امسال هزینه ورودی در پناهگاه از گروههای کوهنوردی دریافت میشود که این هزینه جهت پاکیزه سازی و نگهداری خود کوهستان صرف خواهد شد.
وی افزود: در طرح مدیریت به موارد مختلفی از جمله ممانعت از فرسایش پوشش گیاهی، حفاظت از گونههای جانوری و توجه به گردشگری ایام مختلف سال متناسب با ظرفیت کوهستان توجه شده است.
مدیرکل حفاظت از محیطزیست استان افزود: در عین حال کنترل میزان زباله تولیدی با حضور افراد در کوهستان در طرح مدیریتی پیشبینی شده است.
خداپرست با اذعان به اینکه ارتفاع بیش از سه هزار و ۶۰۰ متر جزو مناطق تحت مدیریت و اثر طبیعی ملی محسوب میشود، ادامه داد: قرار است مراحل اجرایی این طرح با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان به زودی آغاز شود.
نظر شما