۲۹ دی ۱۳۹۵، ۱۳:۳۴

استاندار سمنان:

تشکیل کمیته فرش استان سمنان پاسخگوی نیازهای هنرمندان خواهد بود

تشکیل کمیته فرش استان سمنان پاسخگوی نیازهای هنرمندان خواهد بود

سمنان - استاندار سمنان با بیان اینکه حمایت از هنرمند سرمایه‌گذاری در اقتصاد مقاومتی است، گفت: تشکیل کمیته فرش و صنایع دستی پاسخگوی نیازهای هنرمندان استان خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا خباز پیش از ظهر چهار شنبه در نشست بررسی مشکلات تولیدکنندگان فرش دستباف به میزبانی سالن غدیر استانداری با بیان اینکه تشکیل کمیته فرش و صنایع دستی استان در راستای توسعه اشتغال امری ضروری است، ابراز داشت: خوشبختانه استان از نظر صنایع دستی و تولید فرش و گلیم در جایگاه بسیار مطلوبی قرار دارد که افراد هنرمندی در سرتاسر این مرز و بوم شناسایی شده اند اما چالش اصلی در این بین فروش و عدم دسترسی بافندگان به مکان‌های عرضه است.

وی افزود: باتوجه به نام گذاری سال جاری به نام اقتصاد مقاومتی این مهم می طلبد تا با همکاری نهادهای مربوطه بتوانیم به افرادی که در زمینه ایجاد کار تولیدی در استان فعالیت می کنند راهکاری برای فروش کالا ارائه دهیم که در این راستا با توجه به اینکه استان سمنان سالانه پذیرای ۲۰ میلیون زائر علی بن موسی الرضا(ع) است با استفاده از این ظرفیت وبرپایی نمایشگاه دائمی و فصلی، باید صنایع دستی را به بازار تقاضا نزدیک کرد.

استاندار سمنان با بیان اینکه تشکیل کمیته فرش و صنایع دستی در استان می تواند از جمله راهکارها برای بهبودعرضه و تقاضا محسوب شود، ابراز داشت: تشکیل این کمیته می تواند مشکلات بافندگان را شناسایی و با برنامه ریزی در قالب مصوبه و قانون به نمایندگان و یا استانداری ابلاغ کند.

خباز با اظهار اینکه استان سمنان از نظر تولیدات صنایع دستی بسیار غنی است، گفت: معتقد هستیم که تشکیل کمیته فرش و صنایع دستی پاسخگوی رفع نیازهای هنرمندان استان خواهد بود.

وی بیمه را یکی از دغدغه های هنرمندان صنایع دستی استان دانست و گفت: هنرمندان باید برای ادامه فعالیت خود از این نظر تامین باشند و امیدواریم تشکیل کمیته فرش و صنایع دستی بتواند مشکلات بافندگان را دسته بندی و برای حل آنها راهکار ارائه دهد تا استانداری بتواند با پیگیری لازم این موانع را برطرف کند.

استاندار سمنان افزود: بافندگان و هنرمندان صنایع دستی برای تامین ملزومات کارگاهی خود نیازمند دریافت تسهیلات با سود پایین از سوی بانک ها هستند تا بازار کسب و کار و اشتغال آنها رونق پیدا کند و چنین به نظر می رسد که سرمایه گذاری برای هنرهای بومی می تواند توان تولید داخل و اقتصاد را بهبود بخشد و این مهم می طلبد تا همه دستگاه‌های اجرایی با گره گشایی از مشکلات هنرمندان در راستای حل مشکلات آنها سهیم شوند.

خباز تاکید کرد: ارزش یک اثر هنری بسیار بالا است چرا که هنرمند برای خلق زیبایی از همه توان و انرژی خود بهره می گیرد که در این بین مسئولان حوزه صنایع دستی باید برخواسته از مردم و درصدد رفع مشکلات آنها باشند و اگر فرد نتواند شایستگی خود را به درستی اثبات کند باید در سمت و مقبولیت مسئول مربوط تجدید نظر کرد.

کد خبر 3880590

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha