۳۰ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۲۵

کارگردان تئاتر کشور:

جشنواره‌های خیابانی باعث رونق هنر تئاتر می شود

جشنواره‌های خیابانی باعث رونق هنر تئاتر می شود

گرگان- یک کارگردان و نمایشنامه نویس کشور از برگزاری جشنواره تئاترخیابانی قرآن و عترت اظهار خرسندی کرد و گفت: برپایی این نوع برنامه ها سبب تقویت و رونق دوباره هنر تئاتر می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان سیروس همتی برپایی هرنوع فستیوال و جشنواره ای با موضوع تئاتر را بهانه ای برای زنده نگه داشتن این هنر دانست و تصریح کرد: با توجه به مشکلات اقتصادی و تحریم هایی که برای کشور لحاظ شده اجرای این نوع برنامه ها نشانه توجه متولیان فرهنگی و هنری در هر استانی است.

وی با بیان این نکته که چند کار اجرا شده تاکنون مرا به وجد آورده، افزود: برخی آثار که در این دو روز اجرا شد با نمایش های تهران برابری می کرد.

داور جشنواره تئاتر خیابانی قرآن و عترت گلستان خواستار تولید آثار با توجه به ظرفیت های بومی و سنتی استان شد و اظهار کرد: بخشی از تئاتر باید نمایانگر آئین، فرهنگ، سنت، لباس و لهجه بومی هر منطقه ای باشد.

وی از بومی نبودن تئاتر و گنجانده نشدن آداب و رسوم مردم گلستان در اجراها اظهار نارضایتی کرد و گفت: به جز یک اجرا که در آن از لهجه و لباس و آئین محلی استفاده شده بود در سایر آثار چنین شرایطی را مشاهده نکردم.

همتی در عین حال ظرفیت تئاتر استان را بالا ارزیابی کرده و افزود: در مجموع آثار ارائه شده از سطح خوبی برخوردار بود اما جا دارد موارد گفته شده در آن گنجاده شود.

وی که آثار بخش نمایشنامه نویسی را هم داوری کرده در این باره، گفت: از متون نمایشنامه ها لذت بردم زیرا هنرمندان در این حوزه به زیبایی به مباحث مختلف پرداخته بودند.

این کارگردان کشوری در خاتمه خواستار تداوم در برگزاری این نوع برنامه ها شد و اظهار کرد: در دوره های اول برگزاری این جشنواره ها متولیان متوجه خطاها و اشتباهات خود می شوند و اما در صورت تکرار، جشنواره ها سمت و سوی خود را پیدا می کنند به همین خاطر نیاز است با استمرار در برگزاری این برنامه ها افراد مستعد و توانمند شناسایی و استعدادهای آن‌ها تقویت شود.

کد خبر 3881499

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha