به گزارش خبرنگار مهر، مهدی قره شیخ لو پیش از ظهر امروز سه شنبه در دیدار با برخی از مسئولان تبلیغات اسلامی خوزستان اظهار کرد: تبلیغات اسلامی خوزستان از برنامه های قرآنی به خوبی حمایت می کنند و با همکاری دارالقرآن فعالیت های خوبی را انجام می دهند. در استان خوزستان با ظرفیت های خوبی که دارد، وضعیت فعالیت های قرآنی به این شکل خوب باشد.
وی افزود: در بسیاری از آیتم ها مثل برگزاری آزمون های حفظ قرآن و تعداد موسسات قرآنی طی ۱۰ سال اخیر، خوزستان جزو پنج استان اول کشور است. همه این آمارها نشان دهنده ظرفیت بالای خوزستان برای فعالیت های قرآنی است.
قره شیخ لو عنوان کرد: نیروهای فعال و نخبه های کشوری بسیاری در این استان وجود دارد که به انجام فعالیت های قرآنی می پردازند.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور گفت: برخی از پروژه های مطرح از این استان ظرفیت اجرایی شدن در سطح ملی را دارند و باید برای اطلاع رسانی آنها از ظرفیت شبکه قرآن و رادیوی قرآن استفاده کنیم تا استان های دیگر نیز با این طرح ها آشنا شوند و نسبت به ارجای آنها ترغیب شوند.
وی افزود: در بخش حوزه عمرانی قرآن خیلی ضعیف هستیم و باید در استان ها نسبت به این امر توجه ویژه تری داشته باشیم چون به مراکز تخصصی قرآن نیاز داریم. در استان خوزستان حداقل با یک نگاه اولیه، یک قطب قرآنی برای منطقه جنوب کشور به عنوان استان معین انتخاب شود. این استان حتی ظرفیت تبادلات قرآنی با سایر کشورها را نیز دارد.
قره شیخ لو خطاب به مدیران تبلیغات اسلامی خوزستان عنوان کرد: یک برنامه مدونی برای سه تا پنج سال آینده تدوین کنید تا ظرفیت های فرا استانی خوزستان به سایر استان ها منتقل پیدا کند. البته در عین حال نیز باید ظرفیت های موجود در این استان را تقویت کرد.
وی توضیح داد: یک سری امکانات حداقلی را در تهران داریم ولی با این حال به صورت گروهی برای کارشناسان قرآنی دوره های توانمندی برگزار می کنیم که تاکنون بیش از ۱۰ استان در این دوره ها حضور پیدا کرده اند.
قره شیخ لو ادامه داد: تا پایان سال، سایر استان ها نیز در دوره ها شرکت می کنند که ارتقای توان قرآنی، مدیریتی، طرح برنامه ها از جمله اهداف برگزاری این دوره ها هستند. هفته گذشته با هیئتی خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم که نکته مهم و مورد تاکید ایشان توسعه فعالیت و فضاهای قرآنی است که سازمان تبلیغات و اوقاف را مجری این توسعه دانستند.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور اظهار کرد: انجام کارهای کارشناسی و برنامه ریزی در کنار طراحی های صحیح مطابق با شرایط و جریان روز نیز از دیگر بیانات مقام معظم رهبری بود.
قره شیخ لو با اشاره به وجود تفاهمنامه خوب با صدا و سیما گفت: هر جا و در هر موضوعی که صدا و سیما جدی ورود کرده خیلی زود نتایج آن را در جامعه مشاهده کردیم؛ بنابراین نقش صدا و سیما نیز بسیار مهم است. هرچند زحمات زیادی در زمینه فعالیت های قرآنی داشته اند ولی با توجه به تراز اسلامی این نظام باید فعالیت ها را ارتقا بدهیم.
وی بیان کرد: اعتباری که برای مسابقات تلاوت هزینه می شد خیلی سنگین بود و با وجود علاقه به ادامه آن ولی به دلیل کمبود بودجه اولویت های خود را به موضوعات دیگر تغییر دادیم.
قره شیخ لو گفت: مسابقات تسنیم نیز دقیقا هنگام به نتیجه رسیدن مدعی پیدا کرد و وقتی آن را از سازمان تبلیغات گرفتند، تعطیل شد. از این ناراحت هستیم که وقتی کار به نتیجه گیری رسیده به جای کمک و حمایت آن را بگیرند تا به تعطیلی برسد.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور افزود: زیرساخت های خوبی طی این سال های اخیر در استان خوزستان فراهم شده که به کار سرعت داده و قاعدتا کیفیت را نیز ارتقا می دهد. این موج خوب ایجاد شده می تواند تأثیرات بسیار مثبتی را در سایر استان های کشور هم داشته باشد. اگر این تعاملات با خوزستان بیشتر باشد با توجه به ظرفیت های خوب بسیار در این استان خیلی به نکته مطلوب نزدیک تر می شویم.
قره شیخ لو اظهار کرد: ۵۰ عنوان دوره آموزشی در حال حاضر داریم که آموزش قرائت، حفظ، مفاهیم و غیره را شامل می شود و در حال تبدیل کامل آنها به صورت بهره مندی افراد از آنها در فضای مجازی هستیم. همچنین در زمینه فضای مجازی طرح جامعی را با همکاری معاونت آموزشی تدوین کردیم.
وی بیان کرد: هر خدماتی که به صورت حضوری ارائه می دهیم نیز قابلیت ارائه به صورت مجازی نیز وجود دارد. در حقیقت به دنبال طراحی یک سازمان دارالقرآن مجازی هستیم.
نظر شما