۵ بهمن ۱۳۹۵، ۲۰:۳۳

اعضای شورای شهر پس از استماع سقف بودجه ۹۶ شهرداری مطرح کردند:

از نگرانی عدم تحقق بودجه تا تمرکز بر تحقق ردیف های در آمد پایدار

از نگرانی عدم تحقق بودجه تا تمرکز بر تحقق ردیف های در آمد پایدار

اعضای شورای اسلامی شهر تهران پس از استماع میزان سقف بودجه سال ۹۶ شهرداری تهران بر تمرکز تحقق بودجه شهر در ردیف درآمدهای پایدار و وصول مطالبات شهرداری تاکید کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران پس از استماع گزارش ردیف درآمدی بودجه سال ۹۶ شهرداری تهران با بیان اینکه بودجه ۹۶، ۱۷ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بسته شده است، گفت: شهرداری بودجه را انقباضی دیده است که بودجه سال ۹۶ نسبت به ۹۵، سه درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه بررسی گزارش عملکرد مالی هشت ماهه شهرداری نشان داده است که میزان تحقق بودجه کم است تصریح کرد: با توجه به رکود موجود به نظر می‌رسد تحقق کدهای درآمدی در سال ۹۶ با مشکلات زیادی مواجه باشد.

سالاری با بیان اینکه دو سوم بودجه سال گذشته و بودجه برخی سازمان‌ها تنها ۴۰ درصد محقق شده است گفت: بودجه‌ای که برای سال ۹۶ بسته شده است قابل تحقق نیست و نگران کننده است.

همچنین رضا تقی پور سخنگوی شورای شهر نیز با بیان اینکه فرار رو به جلو در حادثه پلاسکو استراتژی دولت است و وکیل الدوله‌ها نیز آن را دنبال می‌کنند گفت: بنا به گفته مقام معظم رهبری الان تنها باید ساماندهی امور آسیب دیدگان را در دستور کار قرار دهیم اما بعد از تشییع پیکرها، رسیدگی به کوتاهی‌های دولت و وزرا و همچنین استیضاح آنها در مجلس دنبال می‌شود.

وی افزود: تشییع پیکر شهدا آتش نشان باید تجلی وحدت و تکریم افراد باشد که به دور از نفاق انجام خواهد گرفت.

وی در ادامه به تضییع حقوق شهر تهران در بند ۶ برنامه ششم توسعه اشاره داشت و افزود: در این بند خلاف قانون اساسی حق مردم تهران نادیده گرفته شده است.

تقی پور افزود: از اعضای شورای نگهبان می خواهیم که در هنگام بررسی این برنامه از حقوق تهران دفاع کنند.

مهدی چمران در خصوص این تذکر تقی پور افزود: بر اساس این بند سهم ۲۰ درصدی تهران از درآمد های پایدار به ۱۲ درصد کاهش یافته است که در صحبتهای اخیری که با برخی اعضای شورای نگهبان داشته ایم ایشان نیز قبول داشتند که این به ضرر شهروندان تهرانی است که امیدواریم در حین بررسی عدالت را رعایت کنند.

احمد حکیمی پور رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر نیز با بیان اینکه بودجه ۹۶ متورم است و احساس می‌کنیم برخی از این موارد تحقق نمی‌یابد گفت: درآمدها از دو ردیف فروش تراکم مازاد و تغییر کاربی است به این معنی که بیش از ۴۰ درصد ناپایدار است که علی قم کاهش از این ریدف ها در سال ۹۶ باز هم زیاد است.

حکیمی پور در ادامه خاطر نشانن کرد: باید سهم درآمد های شهر را به سمت درامدهای پایدار ببریم شهر از نظر ساخت و ساز و تغییر کاربری اشباع شده است.

وی با اشاره به تعداد چک‌های وصول نشده که در اختیار شهرداری است گفت: قرار بود این چک‌ها تعدادشان کم شود اما متاسفانه روز به روز افزایش پیدا می‌کند.

در ادامه اقبال شاکری رئیس کمیته عمران نیز با بیان اینکه متاسفانه تلاش اعضای شورا برای وصول طلب‌ها از دولت به نتیجه‌ای نرسیده است، گفت: حالا که تلاش‌ها برای دریافت طلب از دولت محقق نشده حداقل وصول طلب از اشخاص حقیقی و حقوقی که چیزی حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان می‌شود را در دستور کار قرار دهیم.

وی با اشاره به سهم درآمدهای پایدار شهرداری از محل پروژه‌های مشارکتی تصریح کرد: متاسفانه به دلیل اختلافات نتیجه پول پروژه‌های مشارکتی به جای آنکه به شهرداری وارد شود در محاکم قضایی گیر می‌کند و باید این مسئله تعیین تکلیف شود.

کد خبر 3886663

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha