۱۱ مهر ۱۳۸۵، ۱۰:۰۰

وزير علوم در گفتگو با مهر : گام هاي بنياد ملي نخبگام به سمت امور اجرايي / ايجاد شرايط لازم براي شناسايي نخبگان و معرفي آنها به ارگان هاي مختلف

وزير علوم در گفتگو با مهر : گام هاي بنياد ملي نخبگام به سمت امور اجرايي / ايجاد شرايط لازم براي شناسايي نخبگان و معرفي آنها به ارگان هاي مختلف

خبرگزاري مهر - گروه حوزه و دانشگاه: رهبر معظم انقلاب اسلامي با توجه به ضرورت حمايت از نخبگان در مهر ماه سال 1385 در جمع نخبگان علمي بر ايجاد بنياد نخبگان تاكيد كردند. شوراي عالي انقلاب فرهنگي 9 ماه پس از فرمان رهبري اساسنامه بنياد ملي نخبگان را به تصويب رساند. گروه دانشگاهي خبرگزاري مهر با توجه به اهميت حمايت از نخبگان درصدد است روند اجراي فرمان مقام معظم رهبري را در دولت هاي هشتم و نهم پيگيري كند در همين راستا اين گزارش به اظهارات وزير علوم به عنوان يك عضو هيات امناي بنياد ملي نخبگان مي پردازد.

دكتر محمد مهدي زاهدي - وزير علوم، تحقيقات و فناوري در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر افزود: انتقادات صورت گرفته در زمينه تأخير در فعاليت هاي اجرايي بنياد را مي پذيرم اما بنياد در خصوص تعريف و مصاديق نخبه فعاليت هاي لازم را انجام داده و اكنون تعاريف و مصاديق مشخص شده است. اميدواريم از ماه جاري امور اجرايي بنياد مشخص شود.

وي ادامه داد: بنياد از ماه ها قبل جلساتي را برگزار كرده است و دو كارگروه تخصصي در آن شكل گرفته اند. آيين نامه هايي براي اجرايي شدن اقدامات بنياد لازم بود كه اين آيين نامه ها نيز تدوين شده است. آيين نامه هاي مرتبط با مسائل مالي و كمك به نخبه از جمله اين آيين نامه ها است. ضمن اينكه تعريف نخبه و شرايط احراز نخبگي نيز مشخص شد.

وزير علوم با اشاره به برخي جلسات بنياد ملي نخبگان گفت: در اولين جلسه بنياد در دولت نهم با حضور رئيس جمهوري مباحث مختلفي پيرامون نحوه تعامل با نخبگان مطرح و مقرر شد چندين آئين نامه براي اين منظور تدوين شود.

وي افزود: دو كارگروه نيز تشكيل شد و يكي از اموري كه به اين كارگروه ها محول شد، شناسايي فرد نخبه و احراز نخبگي است.

زاهدي اظهار داشت: همچنين در جلسات مقرر شد، كارگروهي به رياست دكتر داوودي متون پيشنهادي آيين نامه هاي داخلي، احراز نخبگي، مالي و طرح ايجاد بانك اطلاعاتي بنياد را تهيه كنند و براي بررسي و تصويب به هيات امناي بنياد ملي نخبگان ارائه دهند.

وي گفت: با فعاليت بنياد نخبگان به طور حتم ساير مراكز و نهادهايي كه در حمايت از نخبگان فعاليت مي كنند هدفمند و هماهنگ تر از قبل به فعاليت خود ادامه خواهند داد. در واقع بنياد ملي نخبگان سياست گذار اصلي حمايت از نخبگان كشور خواهد بود.

کد خبر 388681

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha