به گزارش خبرنگار مهر، جهانگیر کریمی پیش از ظهر پنجشنبه در نخستین همایش روانشناسی فضای مجازی که به همت اداره بهزیستی شهرستان اصفهان برگزار شد با اشاره به اینکه خشنترین و بدترین جرایم استان اصفهان ناشی از اختلالات روانی اتفاق میافتد، اظهار داشت: از این رو در استان اصفهان مجرمانی که دارای جرایم خشن هستند اغلب دچار بیماریهای اختلالات روانی هستند.
وی تصریح کرد: طی هفته جاری مجرمی را دستگیر کردهایم که در پروندهاش قتل، تجاوز، آتش سوزی و اقدامات سلب کننده امنیت عمومی را داشته و همه این جرایم ناشی از اختلالات روانی اتفاق افتاده است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان با اشاره به افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی جرایم اینترنتی در استان اصفهان در ۱۰ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ابراز داشت: این جرایم سالهاست که روبه رشد است و از این رو طی یک دهه اخیر و به دنبال افزایش این جرایم پلیس تخصصی مبارزه با این جرایم با عنوان پلیس فتا در چارت سازمانی نیروی انتظامی تعریف و محقق شد.
وی با تاکید بر اینکه معضلات روانی با توجه به شرایط اقتصادی و اجتماعی کنونی جامعه روز به روز رو به افزایش است، تصریح کرد: باید همه نهادها و به ویژه نهادهای فرهنگی به این مهم توجه داشته باشند چرا که غفلت از این امر به افزایش مشکلات جامعه دامن میزند.
افزایش جرایم سایبری استان اصفهان تصاعدی است
سرهنگ کریمی با اشاره به اینکه فرماندهی انتظامی استان اصفهان طی یک دهه گذشته مرکز مشاوره و روانشناسی پلیس را راهاندازی کرده است، بیان داشت: طی دو سال اخیر استقبال از این مرکز بسیار خوب بوده است به گونهای که در سال گذشته بیش از ۴۰ هزار نفر به این مرکز مراجعه داشتند و این بیانگر اعتماد مردم جامعه به پلیس است.
وی با اشاره به اینکه بر اساس بررسیهای کارشناسانه ۲۷ درصد از طلاقها ریشه در افسردگی دارد، افزود: از این رو میتوان گفت افسردگی در افزایش طلاق نقش بسزایی دارد.
معاون اجتماعی فرماندهی استان اصفهان در ادامه با اشاره به اینکه در دسترس بودن، رشد سریع تکنولوژی و درگیری قشر زیادی از جامعه با فضای مجازی یکی از دلایل اصلی افزایش جرایم در این فضا بوده است، ابراز داشت: باید توجه داشته باشیم که افزایش جرایم اینترنتی در اصفهان حالت تصاعدی دارد به گونهای که طی ۱۰ سال اخیر تعداد سرقتهای مجازی با سرقتهای حقیقی برابری میکند.
نظر شما