به گزارش خبرنگار مهر، سوراب کومار شامگاه دوشنبه در دیدار غیررسمی خود با فرماندار دزفول اظهار کرد: ایران و هندوستان ارتباط تاریخی و اشتراکات فرهنگی بسیار زیادی با یکدیگر دارند به گونه ای که اگر وارد برخی شهرهای هندوستان شوید گویی وارد ایران شده اید.
سوراب کومار افزود: به دلیل مبادلات و ارتباطات فرهنگی زیادی که از گذشته تاکنون بین ایران و هندوستان بوده، امروزه نسخ فارسی و عناصر مشترک فرهنگی زیادی از ایران در هندوستان قابل مشاهده است.
وی با بیان اینکه امروزه روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ایران و هندوستان بسیار مطلوب است؛ خواستار تقویت این روابط شد و اضافه کرد: امیدوار هستیم که پس از برجام و تحریم ها، ایران به جایگاه واقعی خود در عرصه های مختلف برسد.
کومار در ادامه در خصوص دزفول عنوان کرد: دزفول شهر زیبا و رویایی است که آثار تاریخی و تمدنی آن انسان را شگفت زده می کند.
سفیر هندوستان در ایران حمام موزه کرناسیون و مدارک و اسناد مربوط به هندوستان در این موزه را بی نظیر دانست و گفت: دزفول یک شهر قدیمی و متمدنی است که به شهر مقاومت معروف است که تاریخچه فرهنگی و تاریخی آن زبانزد است.
کومار در خصوص مقاومت مردم دزفول در جنگ تحمیلی توضیح داد: مشخص است که دزفول مردمان قدرتمندی دارد که به شهرشان تعصب دارند و این نقش بزرگ را در جنگ هشت ساله و در دوران انقلاب ایفا کرده اند.
وی به اهمیت دزفول اشاره کرد و گفت: این شهرستان از نظر مناظر طبیعی و پیشینه تاریخی دارای اهمیت فراوانی است که امیدوار هستیم پیشرفت بیشتری داشته باشد.
سفیر ایران در هندوستان در پایان از مهمانوازی و استقبال مردم و مسئولان دزفولی تقدیر و تشکر کرد.
در روز اول این سفر عظیم سرافراز رئیس شورای اسلامی شهر، فرهادجاموسی رئیس نظارت و بازرسی فرمانداری و رئیس کمیسیون خدمات شورای اسلامی شهر، علیرضا قادرپناه مدیر دفتر دزفول انجمن دوستی ایران با سایرکشورها و چندتن از اعضای این انجمن سفیرهندوستان و هئیت همراه وی یعنی همسر و دبیر دوم سفارت هندوستان را همراهی کردند.
نظر شما