به گزارش خبرنگار مهر، قریب به چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی ایران میگذرد، ایرانی که گوشه گوشهاش صحنه مبارزه با رژیم طاغوت بود و آزادیخواهان برای تشکیل حکومت اسلامی تا پایای جان ایستادگی کردند.
نعمت نوربخش یکی از مبارزین انقلابی اهل شهرستان قصرشیرین است و در گفتگو با خبرنگار مهر، به بیان حال و هوای قصرشیرین در دوران مبارزه با رژیم طاغوت و پیروزی انقلابیون پرداخت.
نوربخش اظهار داشت: قبل از انقلاب ساواک بیشتر مبارزین سیاسی را به دلیل فعالیتهای انقلابی و ضد طاغوتی به قصرشیرین میفرستاد و در واقع قصرشیرین تبعیدگاه مبارزین بود و حضور انقلابیون و آزادیخواهان در این شهرستان بر افکار و عقاید و روحیه انقلابی گری مردم بسیار اثرگذار بود.
وی در ادامه بیان کرد: در قصرشیرین روحانیون و بزرگان در ساماندهی گروههای انقلابی نقش داشتند آن زمان مبارزین در مساجد و در پوشش کلاسهای قرآن و احکام جلسات سیاسی و انقلابی خود برگزار را میکردند و مساجد عملا پایگاه مبارزان شده بود.
نوربخش با اشاره به علاقه و اشتیاق جوانان قصرشیرینی برای شنیدن اندیشههای امام(ره) در دوران پیروزی انقلاب گفت: قبل از انقلاب شرایط سختی حاکم بود و براحتی امکان بیان اندیشههای امام(ره) نبود حتی خواندن کتابهای بزرگان کشور ممنوع بود و همراه داشتن چنین کتابهایی جرم بسیار بزرگی محسوب میشد.
وی در ادامه به فعالیت های انقلابی خود و مبارزه علیه رژیم طاغوت اشاره کرد و افزود: به دلیل فعالیتهای انقلابی مدتی فراری بودم تا دست ساواک به من نرسد ساواک انقلابیون را شناسایی میکرد شنیده بودند که من کتابهای ممنوعه مطالعه میکنم و در میان دوستانم توزیع میکنم.
نوربخش بیان کرد: قبل از انقلاب امکان انتشار و چاپ سخنان علما و بزرگان کشور به صورت آشکار وجود نداشت و مجبور بودیم صحبتهای آنان را بر روی نوار ضبط کرده و در میان مردم توزیع کنیم بطوریکه در منزل مبارزان انقلابی این نوارها مخفیانه نگهداری میشد.
وی در ادامه بیان کرد: با پیروزی انقلاب اقدام به تنشکیل انجمنی به نام "انجمن میثم تمار" با هسته فرهنگیان و دانش آموزان و دیگر مبازان انقلابی در قصرشیرین نمودم و کار اصلی این انجمن حفظ امنیت شهر و مبارزه با منافقین بود.
نوربخش بیان کرد: آن زمان منافقین هم تحرکاتی داشتند و حتی اداره جهاد سازندگی در تصرف مجاهدین خلق بود و مبارزان انقلابی به اتفاق شهید حمد الله دکامیزاده یکی از اعضای انجمن میثم تمار رفتند و اداره جهاد سازندگی را از وجود منافقین پاک کردند.
وی افزود: به دنبال تاسیس سپاه پاسداران به همراه تعدای از فرهنگیان قصرشیرین به عضویت افتخاری سپاه درآمدیم و در خدمت سپاه بودیم. آن زمان یک جاسوس در منطقه فعالیت میکرد و همیشه به من میگفت آقای نوربخش روزی به هم میرسیم، من آن زمان متوجه منظورش نبودم تا اینکه بعد از شروع جنگ معلوم شد او جاسوس عراقیها در قصر است و آمار نیروهای سپاهی و حزب اللهی را به رژیم بعث میداد.
نظر شما