۲۷ بهمن ۱۳۹۵، ۱۸:۴۰

با توجه به هشدارهای سازمان هواشناسی؛

دستگاه های خدماتی شهرستان های غرب گیلان در آماده باش کامل هستند

دستگاه های خدماتی شهرستان های غرب گیلان در آماده باش کامل هستند

شفت-هشدار سازمان هواشناسی مبنی بربارش برف سنگین طی روزهای آینده در گیلان سبب شد دستگاه های خدمات رسان شهرستان های غرب استان در حالت آماده باش کامل باشند.

خبرگزاری مهر، گروه استان ها- مریم اصغری: با توجه به هشدارهای سازمان هواشناسی مبنی بر ورود سامانه بارشی جدید به گیلان از روز پنجشنبه با اعلام ستاد مدیریت بحران استانداری استان همه دستگاه‌های خدمات رسان باید از آمادگی کامل برای مقابله با حوادث احتمالی برخوردار باشند.

با توجه به اینکه در هفته های ابتدایی بهمن ماه نیز گیلان با بارش ۷۰ سانتی متری برف و بروز قطعی برق گسترده و مشکلات بسیار در زمینه تردد برای شهروندان مواجه شده بود، مسئولان ارشد استان به تمامی دستگاه های خدمات رسان ۱۶ شهرستان گیلان برای آماده باش کامل هشدار داده اند.

بارش برفی که به گفته برخی مسئولان ۳۰ ساعت مداوم خواهد بود مطمئنا دارای تبعاتی است که از هم اکنون تمامی شهرستان ها به ویژه شهرستان های غرب گیلان با تشکیل ستاد مدیریت بحران آخرین موارد را بررسی و برای مقابله با هرگونه بحران احتمالی نیز برنامه ریزی می کنند.

در همین راستا ستاد مدیریت بحران شهرستان شفت جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران با محوریت حضور دهیاران و شوراهای اسلامی شهر و روستا را در سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان با حضور مسئولان دستگاه های خدمات رسان و دهیاران برگزار کرد.

تردد غیرضروری در سطح شهر هنگام بارش سبب ایجاد اختلال در خدمات رسانی می شود

فرماندار شفت در این جلسه با اشاره به بارش برف در هفته های گذشته، اظهار کرد:خوشبختانه در شهرستان شفت با حضور همه دستگاه های خدمات رسان، بخش خصوصی و دهیاران عملکرد مطلوب بود.

محمدرضا محسنی به بارش برف ۳۵ سانتی متری در داخل شهر و بین ۷۰ تا ۱۰۰ سانتی متری در مناطقی همانند امامزاده ابراهیم، چماچا، مژدهه و مناطق کوهپایه ای و کوهستانی اشاره کرد و گفت: با مدیریت درست و به موقع شاهد کمترین مشکل در حوزه خدمات در سطح شهرستان بودیم.

فرماندار شفت با اشاره به گزارشات هواشناسی و شروع بارش های جدید در روزهای آتی در استان گیلان و در شهرستان، گفت: تهیه ملزومات اولیه، صبر و حوصله در زمان بارش ها همچنین نهایت مشارکت و همکاری مردم در زمان بارش ها با مسئولان شهرستان حائز اهمیت است.

وی با تأکید بر اطلاع رسانی از طریق رسانه ها و فضاهای مجازی برای جلوگیری از سفرهای غیرضرور در هنگام بارش ها در سطح شهر توسط مردم، تصریح کرد: حضور غیرضروری مردم و همشهریان می تواند در ارائه خدمات به موقع دستگاه های خدمات رسان اخلال ایجاد کند.

محسنی با بیان اینکه طی روزهای آتی شاهد کاهش محسوس دما در سطح شهرستان هستیم، خاطرنشان کرد: همه دستگاها برای مقابله با بحران احتمالی برف بایداز آمادگی کامل برخوردار باشند.

بازگشایی راه های فرعی و روستایی برعهده دهیاران و شوراها است

وی در ادامه بازگشایی و باز نگهداشتن شریان ها و محورهای اصلی شهرستان را اولویت اول دستگاه ها دانست و یادآور شد: بازگشایی محورها و راه های مواصلاتی فرعی و روستایی با همکاری جهاد کشاورزی شهرستان، دهیاران و شوراهای روستا و با توجه به وجود ۶۰ تراکتور پاکت دار در شهرستان عملی می شود.

فرماندار شفت همچنین با تأکید بر استفاده از پتانسیل بسیجیان و پایگاه های مقاومت توسط دهیاران و شوراها در سطح شهر و روستا، اظهار کرد: با توجه به اینکه مدیریت بحران روستا با دهیاران بوده این افراد باید با استفاده از ظرفیت و پتانسیل موجود در حوزه فعالیت خود راه های روستایی را بازگشایی کند.

وی با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر شهرستان شفت نیز باید آمادگی کامل برای ذخیره جیره خشک و آب معدنی داشته و اقدامات مناسب را انجام دهد، افزود: شبکه بهداشت و درمان قبل از بارش برف باید با کمک خانه های بهداشت روستایی نسبت به انتقال بیماران دیالیزی و بدحال به مرکز شهرستان اقدام کند.

محسنی با بیان اینکه تأمین آرد کافی برای نانوایی ها باید از هم اکنون در دستور کار اداره صنعت، معدن وتجارت وتعزیرات حکومتی قرار گیرد، گفت: با نانوایی هایی که در هنگام بارش برف اقدام به تعطیلی نانوایی کنند برخورد قاطع صورت می گیرد.

به گفته این مسئول ادارات تبلیغات اسلامی و اوقاف و امور خیریه شهرستان شفت نیز باید با بخشداران همکاری کرده تا از ظرفیت مساجد برای اسکان های ضروری بهره گیری شود.

وی به قطعی برق در هنگام بارش ها اشاره و خاطرنشان کرد: شبکه توزیع برق شهرستان باید پاسخگوی تمامی تماس ها از سوی شهروندان برای اطلاع از قطعی برق در مناطق بوده و ادارت شهرستان نیز باید آمادگی اعزام خودرو برای اعزام تیم های عملیاتی برق برای رفع قطعی ها را داشته باشند.

محسنی با بیان اینکه تمامی اعضای مدیریت بحران شفت تا عادی شدن شرایط در شهرستان مستقر و بدون هماهنگی از حوزه فعالیتی خود خارج نشوند، تصریح کرد:ماشین آلات راهداری و ادارات دیگر نیز نباید بدون هماهنگی از شهرستان خارج شوند.

به گفته این مسئول در صورت نیاز شهروندان و در هنگام افت فشار گاز، گاز ادارات و دستگاه های دولتی و واحدهای صنعتی قطع می شود.

فرماندار شفت با درخواست از اصحاب رسانه، پایگاه های خبری محلی و فعالان شبکه های اجتماعی برای همکاری و آماده سازی مردم شهرستان برای مقابله با بحران برف، تأکید کرد: تمامی امور طبق برنامه ریزی و با مشخص شدن اولویت ها انجام می شود.

جلوگیری از خسارت در هنگام بحران با انجام اعمال پیشگیرانه

 در شهرستان صومعه سرا نیز فرماندار با تشکیل جلسه مدیریت بحران با بیان اینکه بارش برف در این دوره از لحاظ حجمی و وزنی بسیار بیشتر و سنگین تر از گذشته است، اظهار کرد: باید اطلاع رسانی درست و به موقعی در این زمینه به مردم از طریق شوراها و دهیاران در سطح شهر و روستا صورت گیرد.

علی فتح اللهی با تأکید بر بازگشایی راه ها و محورهای اصلی در ساعات ابتدای بارش برف توسط مسئولان مربوطه و برفروبی بام ها توسط مردم، افزود: این عمل سبب کاهش بروز خسارات احتمالی در سطح شهرستان می شود.

وی با بیان اینکه براساس گزارشات شاهد بوران با سرعت حدود ۸۰ کیلومتر برساعت به همراه بارش برف خواهیم بود، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط اعلام شده پیش بینی می شود شاهد شکستگی درختان، تیرهای برق، قطعی آب و برق خواهیم بود.

فرماندار صومعه سرا با تأکید بر انجام اقدامات پیشگیرانه و شناسایی نقاط آسیب پذیر و حادثه خیز، تصریح کرد: در هنگام بارش ها باید از امکانات داخلی نهایت استفاده را کرده و از خروج تجهیزات به خارج از شهرستان جلوگیری شود.

وی باز ماندن و بازگشایی راه های و محورهای اصلی شهرستان را اولویت اصلی برشمرد و گفت: تمامی دستگاه ها باید از آمادگی کامل برای مقابله با بحران برخوردار بوده و شهرداران و اداره راهداری نیز باید نسبت به تهیه نمک برای نمک پاشی معابر در هنگام بارش از هم اکنون اقدام کنند.

برخورد قاطع با کم کاری و قصور دستگاه ها در هنگام بارش برف

فرماندار فومن نیز در جلسه شورای اداری این شهرستان با اشاره به بارش برف و وزش شدید باد با سرعت بیش از ۸۰ کیلومتر در ساعت در استان گیلان، اظهار کرد:به همین منظور تمامی دستگاه ها اعم از آب، برق، گاز و صنعت، معدن و تجارت در تأمین مایحتاج عمومی مردم باید نهایت تلاش را انجام دهند.

حسین اسماعیل پور با بیان اینکه این شدت سرما در استان گیلان کم سابقه بوده است، افزود: داشتن آمادگی کامل برای بروز هرگونه بحران و حادثه لازم و ضروری است و مسئولان باید در تمام حوزه ها اعم از تأمین ارزاق عمومی، تأمین سوخت و... تلاش کنند.

وی با تأکید بر باز بودن شریان ها و راه های اصلی برای ارائه خدمات بهتر، گفت: ۱۰ دستگاه بیل بکهو، شش تراکتور، هشت ماشین جمع آوری زباله و آتشنشانی در هر دو بخش شهرستان وجود داشته که مدیران باید از آن برای مقابله با بحران نهایت استفاده را ببرند.

فرماندار فومن با بیان اینکه خدمات رسانی و انجام عملیات در هنگام بحران توسط ستاد مدیریت بحران شهرستان تصمیم گیری و اجرا می شود، خاطرنشان کرد:برای خدمات رسانی بهتر در هنگام بارش برف نیروی انتظامی از بعدازظهر روز پنج شنبه از هرگونه پارک خودرو در کنار خیابان جلوگیری به عمل آورد.

اسماعیل پور تأکید کرد: با هرگونه قصوری در هنگام بارش برف از سوی دستگاه های اجرایی برخورد قاطع می شود.

کد خبر 3908308

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha