به گزارش خبرنگار مهر، یعقوب علی عبادی ظهر پنجشنبه در مراسم رونمایی از سند تقسیم کارملی کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی، افزود: آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد فرهنگی در بحث کاهش آسیب های اجتماعی نقش بسیار مهمی دارد.
وی اظهار کرد: از ملزومات شرایط کنونی جامعه، سرمایه گذاری بر ارتقا و تقویت استعدادهای دانش آموزان است و ما برتحقق این امر مهم تاکید جدی داریم.
معاون پشتیبانی آموزش و پرورش استان زنجان گفت: در تمام دنیا آسیب های اجتماعی میل به سمت گسترش دارندو آسیب های اجتماعی را نمی توان به طور کامل از سطح جامعه حذف کرد و باید برای کاهش آن مدیریت و برنامه ریزی کرد.
عبادی خاطرنشان کرد: مشاوران تحصیلی در مدارس نباید درگیر امور اداری و اجرایی شوند و با دانش آموزان ارتباط خوی داشته باشند و معلمان رتبه نخست در اعتماد عمومی دارند و این یک سرمایه اجتماعی است و این مهم به گزارش میدانی به دست آمده است.
وی به اجرای برنامه های آموزشی در مدارس تاکید کردوگفت: در صورت تحقق این موضوع بخشی از نگرانی خانواده ها در خصوص تربیت فرزندانشان از بین خواهد رفت.
معاون آموزش و پرورش استان زنجان عنوان کرد: دانش آموزان زنجانی باید مهارت نه گفتن را آموزش ببینند تا در مواقعی بحرانی دچار آسیب نشوند.
معاون پشتیبانی آموزش و پرورش استان زنجان گفت: آموزش و پیشگیری بهترین راهکار کاهش آسیب های اجتماعی در میان دانش آموزان است و باید برنامه ریزی و مدیریت لازم در دستور کار قرار گیرد.
عبادی با بیان اینکه برای کاهش آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش به عنوان نهاد فرهنگی رسالت بسیار سنگینی را بر عهده دارند، افزود: استان زنجان در بحث کاهش آسیبهای اجتماعی رتبه خوبی در سطح کشور دارد و باید این مهم تقویت شود.
معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت انسانی ادارهکل آموزش و پرورش استان زنجان افزود: سند تقسیم کار ملی کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی بین وزارت آموزش و پرورش و وزارت کشور منعقد شده و وظایف هر یک از دستگاهها تعریف شده است. در این سند دانشآموزان پایه ششم و نهم در محور پیشگیری از اعتیاد و دانشآموزان دختر پایه هفتم و دانشآموزان پسر پایه هشتم در محور پیشگیری از مفاسد اخلاقی تحت پوشش قرار می گیرند.
عبادی تصریح کرد: برای آموزش مهارتهای اجتماعی، ۱۳ هزار و ۹۱۲ نفر در ۲۳۲ کلاس، در مجموع شش ساعت تحت آموزش قرار خواهند گرفت.
وی در خصوص آموزش مهارتهای جراتمندی به دانشآموزان پایه نهم گفت: ۱۲ هزار و ۶۸۴ نفر در ۲۱۱ کلاس، تحت پوشش قرار میگیرند و برای آموزش مهارت مدیریت عواطف و هیجانات در دوره بلوغ ویژه دختران پایه هفتم، ۶ هزار و ۶۰۹ دانش آموز در ۱۱۰ کلاس به مدت ۸ ساعت تحت پوشش قرار می گیرند.
عبادی ابراز کرد: در مجموع ۴۲ هزار و ۴۰۵ دانشآموز تحت پوشش این طرح قرار میگیرند و مهارت مدیریت عواطف و هیجانات در دوره بلوغ ویژه دانشآموزان پسر پایه هشتم و آموزش مهارتهای تابآوری نیز از دیگر مواردی است که در سند مذکور تدوین شده است.
نظر شما