دکتر رضا حفیظی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام اینکه محل اصلی آلوده شدن این بیماری، واحدهای طیور تخم گذار هستند، اظهار کرد: اداره دامپزشکی این شهرستان در صورت مشاهده آنفلوانزای مرغی تمامی طیور آن واحد را معدوم می کند.
وی تصریح کرد: اطلاع رسانی به واحدهای مرغداری و دهیاران، مکاتبه با واحدهای ذیربط، بازدیدهای سرزده از مرغداری ها و نظارت از جمله اقداماتی است که توسط دامپزشکی شهرستان شادگان برای جلوگیری از نفوذ این بیماری صورت گرفته است.
رئیس اداره دامپزشکی شادگان تصریح کرد: دامپزشکی این شهرستان در راستای عمل به رسالت های ذاتی خود به بهترین شکل ممکن نظارت بر حوزه دام و فراورده های این بخش را اجرایی و عملیاتی می کند.
حفیظی با اشاره به اینکه تاکنون حتی یک مورد از ابتلا به آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در شهرستان شادگان گزارش نشده است، افزود: براساس آخرین نتایج پایش، مشخص شد که تا این لحظه اثری از این بیماری در شادگان وجود ندارد.
وی اظهار کرد: با توجه به مشاهده مواردی از ابتلای پرندگان مهاجر درشهرستان شادگان به بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان تاکنون موردی از مشاهده و ابتلای به این بیماری در شهرستان نداشته ایم.
نظر شما