۴ اسفند ۱۳۹۵، ۱۶:۳۷

رئیس جمعیت هلال احمر ریگان:

عملیات امدادی در شهرستان سیل زده ریگان پایان یافت

عملیات امدادی در شهرستان سیل زده ریگان پایان یافت

ریگان - رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ریگان از پایان عملیات امدادی پس از گذشت پنج روز در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی هلال احمر استان کرمان، بهزاد عارف گفت: در پی بارندگی های اخیر در شهرستان ریگان که منجر به سرریز شدن آب سد نسا و جاری شدن سیلاب در برخی از مناطق و همچنین تخلیه بسیاری از روستاهای در مسیر سیلاب شد، نیروهای امداد و نجات جمعیت هلال احمر با تلاش شبانه روزی و خستگی ناپذیر نسبت به امدادرسانی در این مناطق اهتمام کردند.

وی ادامه داد: در این عملیات امدادرسانی به مناطق سیل زده شهرستان ریگان، به روستاهای بخش گنبکی شامل دهنو گنبکی، اکبر آباد، دهنو صالح آباد، الله آباد حاجی آباد، حمید آباد، شلتوک آباد، حجت آباد، مهدی آباد اولیا، حسن آباد و همچنین مناطق کوهستانی صعب العبور زیارت شاه شامل دهکن، زینب کشته، زیارت، رزدر، اسپند، انار بالا، انار پایین، بنه نذر کش و سایر روستاها پس از گذشت پنج روز عملیات امدادرسانی با حضور ۴۲ نفر روز نجاتگر و هشت نفر روز کارکنان در قالب ۱۲ تیم امداد و نجات به پایان رسید.

رئیس جمعیت هلال احمر ریگان تصریح کرد: در روستاهای گفته شده ۱۷ دستگاه چادر امدادی، موکت، دو هزار و ۹۳۸ قوطی انواع کنسروجات، ۲۳۰ کیلوگرم برنج، ۱۰۴ کیلوگرم حبوبات، ۹۰ کیلوگرم قند، ۱۵۲ تخته پتو، ۸۰۶ ثوب البسه، پنج ست ظروف، یک شعله والور امدادی و ۳۵۰ قرص نان بین ۳۹۸ خانوار به تعداد دو هزار و ۸۳ نفر توزیع شد.

وی ادامه داد: همچنین در شب اول حادثه با توجه به تخلیه اضطراری بخش گنبکی و روستاهای اطرف تعداد ۶۷۰ نفر در حسینه های برج اکرم و دشتو و مدارس حضرت رقیه و زینب کبری اسکان داده شدند و با نان و کنسرو از آنان پذیرایی شد.

 رئیس جمعیت هلال احمر ریگان با اشاره به اینکه تعداد ۱۴۴ تخته پتو برای اسکان موقت تحویل اهالی شد، افزود: عملیات امدادی در ریگان پایان یافته است.

کد خبر 3914879

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha