به گزارش خبرنگار مهر، رضا احمدی صبح پنج شنبه در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد اظهار کرد: شهرستان گناباد شهری دانشگاهی است به طوری که در این شهر بیش از ۱۰ مرکز دانشگاهی و آموزش عالی وجود دارد و ۲۵ درصد از جمعیت شهر دانشجو هستند.
وی افزود: دانشگاه ها در هر شهری براساس آورده ای که دارند می توانند محور توسعه قرار بگیرند و گناباد توانسته از این مزیت استفاده درست داشته باشد.
احمدی با اشاره به قدمت ۳۰ ساله دانشگاه علوم پزشکی گناباد، تصریح کرد: در حال حاضر این دانشگاه با ۱۷ مرکز سلامت جامعه، ۴۶ خانه بهداشت و سه بیمارستان به جمعیت حدود ۱۲۰هزار نفری این شهرستان ارائه خدمت میکند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به اینکه قبل از انقلاب تنها دو پزشک عمومی در گناباد فعالیت داشته اند، ادامه داد: در حال حاضر به برکت نظام جمهوری اسلامی بیش از ۵۰ متخصص و فوق تخصص و ۷۵ پزشک عمومی در شهرهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد مشغول ارائه خدمت هستند.
وی تعداد اعضای هیئت علمی این دانشگاه را ۸۳ عضو اعلام کرد و اضافه کرد: هزار و ۶۰۰ دانشجو در ۲۴ رشته این دانشگاه در حال تحصیل هستند.
احمدی برنامه عملیاتی را یکی از اقدامات خوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دانست و عنوان کرد: بعد از انقلاب اسلامی کارهای بزرگی در حوزه سیاستگذاری انجام شد و اسناد مهمی همچون سیاستهای کلی نظام سلامت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، نقشه تحول سلامت و نقشه علمی سلامت برای استفاده در اختیار مجریان قرار گرفت.
وی با تاکید بر اینکه باید برنامهها با اهداف عملیاتی و قابل تحقق تدوین شود، گفت: همه این چشماندازها و برنامهها باید یک برنامه عملیاتی داشته باشد تا بتوانیم آنها را به عینیت برسانیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه معمولا تا قبل از این خیلی از برنامههای استراتژیک استفاده نمیشد، گفت: برنامه عملیاتی که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شروع کرده است اقدام مهمی است که میتواند به دانشگاههای علوم پزشکی کمک کند.
وی همسویی و یکپارچگی، تمرین یادگیری جمعی، توجه به مقتضیات خاص هر منطقه و پایش عملکرد را از مهمترین ویژگیهای اجرای این طرح عنوان کرد و گفت: متاسفانه برخی از بخشهای این برنامه عملیاتی باعث شده تا ویژگیها و قابلیتهای منحصر به فرد دانشگاههای کوچکتر و خارج از مرکز استانها به خوبی دیده نشود و توانمندیهای این دانشگاهها ارتقاء پیدا نکند.
احمدی تصریح کرد: به عنوان مثال دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حیطه آموزش مجازی در علوم پزشکی فعالیتهای گستردهای انجام داده که مورد تقدیر وزارت بهداشت هم قرار گرفته ولی در برنامه عملیاتی برای این دانشگاه دیده نشده است.
نظر شما