به گزارش خبرنگار مهر، علی سرداری پیش از ظهر امروز در نشستی خبری به مناسبت هفته تربیت اسلامی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در مورد روند بروز و کنترل آسیبهای اجتماعی در میان جامعه دانش آموزی اظهار داشت: در میان قشر دانش آموزی نیز همچون سایر اقشار آسیبهای اجتماعی وجود دارد و نمی توان این جامعه را عاری از مشکلات و آسیبها دانست.
وی افزود: یکی از اقدامات مهمی که می تواند از بروز آسیبهای اجتماعی و تبعات ناشی از آن جلوگیری کند، ارتقاء توانمندیهای دانش آموزان است و ما نیز در راستای تقویت این توانمندیها قدم برداشته ایم.
سرداری تصریح کرد: اگر توانمندیهای رفتاری و مهارتی دانش آموزان افزایش پیدا کند، ضعف ها و مشکلات خانوادگی نمی تواند به آسیبهای اجتماعی که دانش آموزان را تهدید می کند، آسیب بزند.
وی تاکید کرد: آموزش و پرورش به اندازه توان خود در این عرصه وارد شده اما نا آشنایی خانواده ها با انواع آسیبهای اجتماعی و روحیات دانش آموزان در سنین نوجوانی نیز تا حدی توانسته به شدت این آسیبها دامن بزند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره وضعیت نمازخانه های مدارس استان یزد اظهار داشت: در حال حاضر 721 باب نمازخانه در سطح استان یزد فعال است و تنها در تعداد معدودی از مدارس بین آمار دانش آموزان و وسعت نمازخانه تطبیق وجود ندارد و این امر سبب شده تا از سایر فضاها نیز برای اقامه نماز استفاده شود.
سرداری در مورد کمبود نیروهای پرورشی در سطح مدارس استان یزد نیز بیان کرد: از آنجا که دانشگاه فرهنگیان در زمینه تامین مربی در این بخش ورود نکرده همچنین با توجه به حذف و احیای معاونت پرورشی در دوره های قبل، کمبود نیرو در این بخش وجود دارد و ناچار شده ایم برای رفع مشکلات این بخش، از نیروهای دارای صلاحیت سایر بخشها استفاده کنیم.
وی در مورد فعالیت نیروهای فاقد صلاحیت نیز بیان کرد: بررسی های لازم در مورد صلاحیت اخلاقی و دینی مربیان پرورشی انجام می شود و اگر احساس شود مربی نمی تواند الگوی مناسبی برای دانش آموزان باشد، جابجایی انجام میشود.
نظر شما