به گزارش خبرنگار مهر، علی نصیبی پیش از ظهر یکشنبه در دومین جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره های فرهنگ و اقتصاد در روستاهای استان گلستان اظهار کرد: برگزاری این جشنواره ها از سالیان گذشته آغاز شده و اکنون به صورت نظام مند درآمده و در تقویم فرهنگی استان ثبت شده است.
نصیبی افزود: در سال ۹۵ معاونت توسعه روستایی نهاد ریاست جمهوری از این جشنواره ها به عنوان سوغات فرهنگی استان گلستان نام برده و به عنوان الگو به سایر استان ها پیشنهاد کرده است.
وی با بیان اینکه تعداد جشنواره بر اساس استقبال روستاها از ۳۰ به ۵۰ افزایش پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: این جشنواره ها از یکم بهمن ماه آغاز شده و تا اواخر فروردین سال ۹۶ ادامه خواهد داشت.
به گفته وی، تاکنون هشت جشنواره برگزار شده و سه جشنواره از سیمای گلستان پخش تلویزیونی داشته است.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان به اهداف جشنواره های فرهنگ و اقتصاد روستایی اشاره کرد و گفت: ایجاد شور و نشاط عمومی در روستاها، حفظ و احیای میراث معنوی ریشه دار روستاها، افزایش همدلی و همگرایی در بین روستائیان و معرفی توانمندی های اقتصادی روستاهای استان از جمله مهمترین اهداف این جشنواره ها است.
نصیبی به ذکر برنامه های این جشنواره ها پرداخت و بیان کرد: برگزاری برنامه ها و مسابقات متناسب با سنت ها و عرف روستاها، بازنمایش آداب و سنن مثبت، اجرای موسیقی محلی، اجرای برنامه های آئینی، معرفی شیوه های سنتی زندگی روستائیان، تجلیل از چهره های موفق و خانواده شهدا و ایثارگران و نمایش توانمندی ها و ظرفیت های اقتصادی روستاها جزو مهمترین برنامه ها هستند.
به گفته وی، شیوه نامه برگزاری جشنواره فرهنگ و اقتصاد روستاهای گلستان در پنج صفحه تدوین شده و در اختیار دهیاری و شورای اسلامی روستاهای استان قرار گرفته است.
نظر شما