سیدحمیدرضا کاظمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به اینکه جوانان دانشجو در سن بلوغ قرار گرفته اند و دانشگاه نیز محیطی است که آن ها در یک فضای علمی و فرهنگی با یکدیگر آشنا می شوند، به یقین ازدواج دانشجویی می تواند مدل خوبی برای هدایت صحیح و سالم این آشنایی ها باشد.
وی افزود: با توجه به این که در طرح همسفر تا بهشت، شناخت و آگاهی های لازم به جوانانی که در هنگام تحصیل ازدواج کرده اند، ارائه می شود، ازدواجشان به شکل کور کورانه نیست که بعدها با مشکل مواجه شوند.
نماینده مردم پلدختر ومعمولان در مجلس شورای اسلامی ایجاد شناخت کامل همسران نسبت به یکدیگر را از امتیازات حضور در مراسم ازدواج دانشجویی عنوان کرد و افزود: یکسان بودن سطح علم و دانش و آگاهی در ازدواج به تداوم آن کمک کرده و سبب می شود در آینده کمتر با مشکل مواجه شوند، اما برای فراهم شدن ضروریات اولیه زندگی نیز نیازمند حمایت هستند.
وی اضافه کرد: برای این که دانشجویان متأهل بتوانند یک زندگی در سطح متوسط داشته باشند خوب است از طرف نهاد نمایندگی ولی فقیه، دولت و دانشگاه ها حمایت های ابتدایی برای فراهم شدن ضروریات اولیه زندگی صورت بگیرد تا بتوانند زندگی مشترک آرام و موفقی را آغاز کنند.
کاظمی ضمن آرزوی خوشبختی برای زوج های جوان دانشجو به آنان توصیه کرد: با تحقیق و وقت گذاشتن برای کسب مهارتهای زندگی که آینده شما به آن بستگی دارد، زندگی شرافتمندانه و خوبی را برای خود رقم بزنید.
گفتنی است بیستمین دوره مراسم ازدواج دانشجویی(طرح ملی همسفر تا بهشت) توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها از ۲۲ دیماه تا پایان اردیبهشت ماه به میزبانی مشهدالرضا(ع) برگزار و پیش بینی می شود در مجموع سی هزار زوج جوان از سراسر کشور در این طرح شرکت کنند.
نظر شما