۱۸ مهر ۱۳۸۵، ۱۲:۲۰

يك استاد دانشگاه در گفتگو با مهر:

تعداد افراد آگاه به قواعد ترافيكي نا اميد كننده است

تعداد افراد آگاه به قواعد ترافيكي نا اميد كننده است

بر اساس اظهارات يك استاد دانشگاه ، تعداد افراد آگاه به قواعد و اصول درست رانندگي و جلوگيري از ترافيك نا اميد كننده است.

دكتر مهناز رونقي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، تاكيد كرد: علائم راهنمايي و رانندگي در بسياري از موارد از سوي متخلفان تعبير معكوسي دارد و همين امر موجب چند برابر شدن ترافيك كلانشهرها مي شود.

استاد ارتباطات دانشگاه آزاد واحد تهران مركزي ادامه داد: فرهنگ سازي در خصوص روان سازي ترافيك تكرار مكررات محسوب مي شود اما اصول اوليه اين امر باز هم به فرهنگ رانندگان بر مي گردد. چرا كه در بسياري از موارد روزانه شاهد هستيم كه استفاده از راهنما براي راننده تحصيل كرده و آگاه به مسائل رانندگي به معناي بالاتر بردن سرعت ماشين كنار دستي خواهد شد و همين امر موجب مي شود تا رانندگان آگاه به قواعد و اصول از تكرار رعايت قوانين سر باز زنند تا مورد تمسخر قرار نگيرند.

عضو هيات علمي دانشگاه آزاد واحد تهران مركزي خاطر نشان ساخت: همكاري ميان اعضاي دانشگاه و مجموعه پليس راهنمايي و رانندگي مي تواند در حل بسياري از اين مشكلات چاره ساز باشد اما سهيم نبودن اساتيد دانشگاهي در بسياري از تسهيلات شهري و ارتباط آنان با پليس ، بيانگربي توجهي به ميزان تحصيلات افراد در رانندگي و حل بحران ترافيك است.

رونقي اظهار داشت: نهادينه شدن نظم دروني در رانندگي نيازمند حركت هاي اجتماعي عميق است و برنامه ريزي هاي كوتاه ، بلند و ميان مدت در اين خصوص مي تواند راه كار مهمي باشد.

اين استاد دانشگاه تصريح كرد: از نگاه روانشناسي نداشتن صبر و قرار به دليل تلف شدن وقت رانندگان در ترافيك هاي سنگين درون شهري منجر به اتفاقات ناگوار مي شود و روانشناسان ، جامعه شناسان ، كارشناسان شهر و راه سازي و ترافيك مي توانند در اين زمينه راه حل هاي اساسي ارائه دهند.

کد خبر 392194

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha