به گزارش خبرگزاري مهر، در اين نامه كه نسخهاي از آن به "مهر" نيز ارسال شده، ضمن تشريح برخي دلايل تعطيلي مدرسه بازيگري و بيتوجهي مديران حوزه هنري به اين اتفاق، آمده است: پس از شنيدن زمزمههاي تعطيلي مدرسه تصميم گرفتيم فردي را به نمايندگي از همه هنرجويان خدمت رياست حوزه هنري بفرستيم و از ايشان درخواست كنيم دستور خود را مبني بر تعطيلي مدرسه لغو كنند. ابتدا ايشان حاضر به ديدار با نماينده ما نشدند و ما را به دفتر جناب آقاي حقگو معاون امور سينمايي حوزه راهنمايي كردند."
در ادامه اين نامه آمده است: "در ديدار با آقاي حقگو هم نتيجهاي حاصل نشد و ما به ناچار به سازمان تبليغات مراجعه و در آنجا با آقاي اسماعيلي مشاور محترم جناب آقاي خاموشي درد دلمان را مطرح كرديم. ايشان بعد از شنيدن صحبتهاي ما خودشان هماهنگي لازم را براي ديدار ما با آقاي بنيانيان انجام دادند و اينگونه آقاي بنيانيان با ما ديدار كردند. آنجا ما از ايشان درخواست كرديم در تصميم خود تجديد نظر فرمايند، ولي متاسفانه ايشان به اين نكته اشاره كردند كه حوزه مشكل مالي دارد و بايد در اسرع وقت ساختمان مدرسه عالي بازيگري را بفروشد."
هنرجويان معترض مدرسه عالي بازيگري حوزه هنري در ادامه به يكي از پاسخهاي آقاي بنيانيان اشاره كردهاند كه "آقاي داريوش ارجمند استاد شما نفوذ كلام دارد و شما را با حرفهاي خودش فريفته است" و آوردهاند: "ايشان در چهار سال اول رياستشان حتي يك بار هم براي بازديد به مدرسه نيامدند. وقتي شكوه خود را به كميسيون فرهنگي مجلس منتقل كرديم و از آن بزرگواران براي بازديد از مدرسه عالي بازيگري دعوت كرديم، آقاي آرينمنش و خانم رهبر براي بازديد به مدرسه آمدند. در آن روز جشني به مناسبت دهمين سال تاسيس مدرسه برگزار و از آقاي بنيانيان و ديگر مسئولان حوزه نيز دعوت شد، ولي ايشان باز هم در اين مراسم شركت نكردند."
در بخش ديگري از اين نامه آمده: "در آن جشن ما از مشاوران هنري رياست محترم جمهور و برخي ديگر از مسئولان هنري دعوت كرديم كه تمام آن بزرگواران بازديدي جامع از مكان فعاليت ما به عمل آوردند و آقاي آرينمنش نيز به ما فرمودند حتي در صورت تعطيلي مكان فعليمان مكان ديگري را در اختيارمان قرار ميدهند. مشاوران رئيس جمهور نيز به ما قول مساعد دادند. نمايندگان مجلس نامهاي به وزير ارشاد ارسال نمودند و از ايشان درخواست كردند چارهاي براي مشكل ما بيابند. ولي تاكنون كه سه ماه از تعطيلي كلاسها ميگذرد، درخواست كتبي اعضا كميسيون فرهنگي مجلس هم پاسخي نيافته است."
در بخش پاياني نامه اعتراض آميز هنرجويان مدرسه عالي بازيگري مي خوانيم: "جالب است كه آن ساختمان نه تنها به فروش نرسيد، بلكه براي بهرهبرداري امور سينمايي زير نظر آقاي حقگو قرار گرفت و اين سؤال در ذهن ما باقي و بيپاسخ مانده كه آيا مشكل حوزه هنري ما و استاد عزيزمان جناب آقاي ارجمند بود يا مسائل مالي. آيا آقاي بنيانيان خود را در مقام پاسخ به اين سئوالات ميداند يا نه و اميدواريم ايشان با عملكرد خيرخواهانه بتواند با ديدگاههاي مثبت و سازنده اذهان هنرجويان را نيز به مثبتنگري دعوت نمايد."
نظر شما