به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا سعیدی دوشنبه شب در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره فنی و مهندسی در دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان اظهار داشت: مهندسان یا طراحی یا محاسبه یا ساخت انجام می دهند که همه آنها به خلاقیت و نوآوری احتیاج دارد. مهندسان علم را در دانشگاه می آموزند اما آن چیزی که مهمترین فاکتور در پیشرفت جوامع امروزی است و به خصوص مهندسان بحث خلاقیت و نوآوری است.
وی افزود: زمانی در دنیا ثروتمندان کسانی بودند که صاحبان منابع بزرگ و کارخانه های بزرگ بودند اما اکنون ۱۰ نفر ثروتمندان دنیا کسانی هستند که با فکر و ایده خود جزو ده ثروتمند دنیا شده اند.
وی بیان کرد: زمانی نقش نخست دانشگاهها آموزش بود و کم کم بحث پژوهش به دانشگاهها وارد شد و آموزش کافی نبود و علوم جدید نیاز به پژوهش های جدید داشت. اکنون در دنیا در کنار آموزش و پژوهش دانشگاه باید کارآفرین باشد و دانشگاه کارآفرین دانشگاهی است که به منابع روزمینی توجه داشته باشد نه منابع زیرزمینی.
رئیس بنیاد نخبگان استان کرمان تصریح کرد: در استان کرمان از لحاظ معادن قوی هستیم اما چیزی که بیشتر از آنها ارزش دارد تفکر جوانان است، که اگر استفاده شود و به سمت خلاقیت و نوآوری رود ارزش افزوده زیادی برای کشور تولید می کند.
سعیدی تصریح کرد: مهندسان نباید صرفاً به دنبال شغل دولتی باشند، بلکه باید خودشان کارآفرین باشند در کشورمان تعداد زیادی شرکتهای دانش بنیان داریم که برخی از آنها درآمدهای بسیار خوبی دارند.
رئیس بنیاد نخبگان استان کرمان بیان کرد: بر اساس سند جامع راهبردی کشور در امور نخبگان نخبه باید سه ویژگی هوش و استعدادف تخصص و تجربه و تاثیرگذاری را باید داشته باشد و بنیاد نخبگان کسانی که دو ویژگی اول را دارند کمک می کند که تاثیرگذار باشند لذا تاثیرگذاری مهمترین عامل نخبگی است و بنیاد به استعدادهای برتر کمک می کند که از آنها چند نخبه بیرون بیاید.
سعیدی همچنین اظهار کرد: مرکز نوآوری استان کرمان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی کرمان، استانداری و بنیاد نخبگان تاسیس شده و هدف آن برگزاری یکسری استارت تاپها و شتاب دهی به ایده های فناورانه است.
رئیس بنیاد نخبگان استان کرمان از برگزاری جشنواره اختراعات کشوری در سال آینده در شهر کرمان خبر داد و اضافه کرد: در این زمینه کسانی که اختراعاتی دارند که در سه سال گذشته ثبت شده می توانند در این جشنواره شرکت کنند.
نظر شما