به گزارش خبرنگار مهر، شاهرخ یوسف زاده چابک در نشست خبری با اصحاب رسانه که عصر پنج شنبه برگزار شد، با اشاره به اجرای طرح سیستم ترومای کشور به صورت پایلوت در گیلان اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، سال آتی این طرح در فاز اجرایی بر مباحث آموزشی و تهیه بانک اطلاعاتی تأکید دارد.
وی با بیان اینکه بحث آموزشی این طرح در سه سطح همگانی، متوسط و پیشرفته اجرا می شود افزود: در سطح همگانی، اطلاع رسانی از طریق رسانه، فضای مجازی، مدارس و صداوسیما مورد توجه قرار می گیرد تا مردم به صورت حداکثری با ابتدایی ترین مفاهیم مربوط به تروما آشنایی پیدا کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد: همچنین در سطح متوسط آموزش نیازهای اولیه برای حضور در صحنه حوادث برای نخستین کسانی که بر سر صحنه حاضر می شوند شامل نیروهای اورژانس، پلیس، نیروهای امدادی هلال احمر و...مد نظر قرار دارد.
یوسف زاده چابک در توضیح آموزش های سطح پیشرفته این طرح گفت: این سطح از آموزش مربوط به تمامی پزشک ها و تکنسین های اورژانس می شود که باید در حد استاندارد و پیشرفته، نحوه چگونگی برخورد با تروما را آموزش ببینند.
وی همچنین جمع آوری بانک اطلاعاتی تروما را دیگر فاز اجرایی این طرح برشمرد و اظهار کرد: متأسفانه به رغم فراوانی مراکز تولید کننده اطلاعات درباره تروما، هنوز مدیریت واحدی برای جمع آوری و تحلیل و آنالیز این داده ها به صورت یکجا وجود ندارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: راه اندازی بانک اطلاعاتی تروما از مهمترین برنامه ریزی های انجام شده در اجرای این طرح است.
نظر شما