۲۰ اسفند ۱۳۹۵، ۹:۲۹

تولیت آستان قدس رضوی:

باور امام به مردم یک امر تشریفاتی و تزئینی نبود

باور امام به مردم یک امر تشریفاتی و تزئینی نبود

مشهد- تولیت آستان قدس رضوی گفت: باور امام راحل به مردم یک امر تشریفاتی و تزئینی نبود بلکه اعتقادی قلبی بود که مردم را صاحب و مالک حقیقی نظام و کشور می‌دانستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی پنجشنبه‌شب در جمع علما و مسئولان استان خوزستان با تأکید بر لزوم خدمت رسانی ملموس مسئولان به مردم بویژه مستضعفان، عنوان کرد: مسئولان باید گام‌هایی عاجل و ملموس بردارند تا مردم احساس کنند مدیران کشور به مردم و دغدغه حل مشکلات آنان توجه دارند.

وی با اشاره به رشادت‌های مردم در دوران دفاع مقدس و عرصه‌های مختلف انقلاب، اظهار کرد: مردم این کشور هیچگاه در دفاع از انقلاب کوتاهی نکرده‌اند، هرگاه نیاز بوده به صحنه آمدند؛ چه در دوران هشت سال دفاع مقدس که وجب به وجب این سرزمین را با خون خود حفظ کردند و در برابر دشمنان، با بصیرت و شهامت ایستادند و چه در فتنه‌های مختلف پس از انقلاب، این مردم نجات دهندگان کشور بودند؛ خدمت به این مردم و گره‌گشایی از زندگی آن‌ها بزرگترین افتخار و فخر برای مسئولان است.

وی توجه به نیازمندان و مستضعفان را سیره زندگی انبیاء و اولیاء الهی دانست و خاطر نشان کرد: توجه به دیگران و دگرخواهی زمانی ارزشمند است که در پرتوی خدا خواهی باشد؛ بسیاری در عالم بخشنده هستند اما یا برای جذب منافعی یا جلب توجهی است.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه مدیریت جهادی یکی از نیازهای امروز کشور و راه برون رفت بسیاری از مشکلات است خاطرنشان کرد: شیوه مردم‌داری در نظام مدیریت اسلامی با نظام مدیریت غربی متفاوت است زیرا امروز اوج اصول مدیریت غربی مشتری مداری بوده، اما در مدیریت اسلامی سخن از محبت و دوست داشتن مردم مطرح است.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه باور امام به مردم یک امر تشریفاتی و تزئینی نبود، گفت: امام خمینی(ره) به مردم، نگاه مردم و اراده مردم باور داشتند و اگر می‌فرمودند: «میزان رأی مردم است» برگرفته از این باور و حقیقت بود.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری افزود: امروز بسیاری در عالم از مردم و حقوق بشر دم می‌زنند، اما توجه و باور امام به مردم یک امر تشریفاتی و تزئینی نبود، بلکه اعتقادی قلبی بود که مردم را صاحب و مالک حقیقی نظام و کشور می‌دانستند.

رئیسی در پایان روحانیت را مرزبانان فرهنگی کشور خواند و گفت: مرزبانی و صیانت از اعتقادات دینی و فرهنگ اسلامی جامعه رسالت خطیر حوزه‌های علمیه بوده و لازمه این مرزبانی، دیده‌بانی و رصد دقیق تهدیدات و فرصت‌های پیش روی فرهنگ جامعه است و در این راه باید روحانیت با وحدت و هم‌افزایی گام بردارند.

کد خبر 3928228

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha