حسین حسنزاده شهردار گناوه در حاشیه بهرهبرداری از فاز ۳ بوستان خور شهر گناوه در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این فاز از مجموعه بوستان خور شهر گناوه ۲۰ هزار متر مربع مساحت دارد که شامل یکی از بزرگترین آبنماهای موزیکال هارمونیک در جنوب کشور است.
وی گفت: از دیگر مختصات فاز ۳ بوستان خور گناوه میتوان به آمفی تئاتر روباز ۵۰۰ نفره و پیست دوچرخه سواری این مجموعه نیز اشاره کرد.
حسن زاده ابراز داشت: با بهرهبرداری از این فاز بوستان خور گناوه شاهد ماندگاری بیشتر گردشگران در شهر گناوه خواهیم بود و ظرفیت اسکان آنها در شهر گناوه بیشتر خواهد شد.
وی تصریح کرد: همان گونه که از نام این بوستان مشخص است این بوستان در کنار خور بندرگناوه که محل تردد شناورهای دریایی همچون شناورهای مسافربری، باربری و تجاری فلزی، چوبی و فایبرگلاس و شناورهای صیادی چوبی و قایق های صیادی احداث شده که بسیار مورد توجه گردشگران شهر گناوه بوده و از این به بعد قطعا بیشتر مورد توجه قرار خواهد گرفت.
وی خاطرنشان ساخت: نزدیک به ۲۸ میلیارد ریال برای اجرای این پروژه هزینه شده که اعتبار آن نیز از محل اعتبارات استانی و ارزش افزوده تامین شده است.
حسن زاده تاکید کرد: امیدواریم که مردم شهر گناوه و گردشگرانی که این مکان را برای تفریح و استراحت خود انتخاب می کنند در حفظ و نگهداری از این بوستان تلاش کنند.
شهردار بندرگناوه در پایان گفت: تمام تلاش خود را برای ساختن شهری در شان مردم این کهن دیار به کار خواهیم بست و از نیروهای واحدهای مختلف شهرداری نیز در راستای خدمات مختلفی که شبانه روز به مردم شهر گناوه ارائه می کنند، تقدیر می کنم.
نظر شما