به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ درستی با اعلام این خبر افزود: این کاروان شامل ۳۰۰ نفز خانواده های شهرستان خوی است که در قالب چهار دستگاه اتوبوس به مدت پنج روز از مناطق عملیاتی جنوب کشور در هشت سال دفاع مقدس بازدید خواهند کرد.
جانشین سپاه خوی اظهارداشت: سومین کاروان راهیان نور شهرستان خوی هم در هشت فروردین سال ۹۶ به مناطق عملیاتی جنوب اعزام خواهند شد.
همچنین امروز مراسم بدرقه کاروانهای راهیان نور بسیج محلات به مناطق عملیاتی جنوب کشور در ارومیه برگزار شد.
سرهنگ ولی نژاد فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ارومیه گفت: این کاروان به استعداد ۲۵۰ نفر در قالب ۵ اتوبوس از بسیج محلات ارومیه با هدف آشنایی با فداکاریها و ایثارگری های رزمندگان ۸ سال دوران دفاع مقدس و فرهنگ شهادت به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.
فتح المبین، علقمه، اروند کنار، فکه، طلائیه، هویزه و شلمچه مکانهایی است که کاروان راهیان نور به مدت ۵ روز از آن بازدید خواهند کرد.
در مرحله جدید اعزام کاروان راهیان نور ۹۰۰نفر به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس اعزام خواهند می شوند.
نظر شما