پیام‌نما

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا * * * از مؤمنان مردانی هستند که به آنچه با خدا بر آن پیمان بستند [و آن ثبات قدم و دفاع از حق تا نثار جان بود] صادقانه وفا کردند، برخی از آنان پیمانشان را به انجام رساندند [و به شرف شهادت نایل شدند] و برخی از آنان [شهادت را] انتظار می برند و هیچ تغییر و تبدیلی [در پیمانشان] نداده اند. * * * گرچه در سایه لطف تو پریشان هستیم / ما بر آن عهد که بستیم کماکان هستیم

۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۳:۲۷

شهردار کرمان:

احداث بوستان پدر با مصالح بومی در دست انجام است

احداث بوستان پدر با مصالح بومی در دست انجام است

کرمان - شهردار کرمان با اشاره به پروژه‌های بوستان سازی و توسعه فضای سبز شهرگفت: احداث بزرگ‌ترین بوستان کرمان به نام «پدر» در خیابان شهدا با مصالح عالی، بومی و به صورت امانی در دست انجام است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی بابایی از افتتاح بوستان پدر در شب میلاد حضرت علی (ع) خبر داد و اظهار داشت: کل مساحت بوستان پدر ۱۰۰ هکتار است که فاز اول آن شروع و  تملکات آن تمام شده است.

بابایی با اشاره به پروژه‌های بوستان سازی و توسعه فضای سبز شهری گفت: احداث بزرگ‌ترین و زیباترین بوستان کرمان به نام بوستان پدر در خیابان شهدا با مصالح عالی، بومی و به صورت امانی در دست انجام است.

وی با اشاره به بهره برداری از ۱۵ بوستان در پایان سال گذشته افزود: بوستان طبیعت در منطقه چهار، بوستان آرامش در منطقه یک، بوستان حرکت در منطقه دو، بوستان فیروزه در شهرک الغدیر، بوستان مالیات در بلوار پزشک و بوستان تمدن کنار بلوار معلم به علاوه احداث پارک‌های محله‌ای و حاشیه‌ای در راستای توسعه فضای سبز و ایجاد نشاط اجتماعی صورت گرفته است.

کد خبر 3939308

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha