به گزارش خبرنگار مهر، غلام علی فرمانی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران تصریح کرد: استان اردبیل یکی از قطبهای گردشگری کشور است که به ویژه در گردشگری زمستانی میتواند به برند گردشگری کشور تبدیل شود.
وی افزود: ضروری است جاذبههای گردشگری زمستانی این استان تقویت شده و به صورت ویژه برای معرفی و توسعه جاذبهها برنامهریزی شود.
بازرس ستاد مرکزی صیانت از حقوق شهروندی و حریم امنیت عمومی وزارت کشور تأکید کرد: به منظور جذب گردشگران به استان میبایست برنامههای تبلیغی و اطلاعرسانی گستردهای اجرا شود.
فرمانی به ضرورت مشارکت صدا و سیما در معرفی جاذبههای گردشگری تأکید و اضافه کرد: علاوه بر این میتوان جاذبههای گردشگری را در سایتهای اینترنتی نیز معرفی کرد.
وی همچنین با اشاره به بازدید از ستاد خدمات اجرایی ۱۰ استان در خصوص عملکرد استان اردبیل اضافه کرد: امکانات و خدمات مطلوبی به مسافران و گردشگران ارائه شده و در مجموع رضایت حاصل شده است.
بازرس ستاد مرکزی صیانت از حقوق شهروندی و حریم امنیت عمومی وزارت کشور متذکر شد: تخفیفات ویژه ارائه شده به مسافران در اماکن اقامتی و آبهای گرم معدنی ایده مطلوبی است که میبایست به عنوان یکی از مزیتهای ستاد اجرایی خدمات سفر استان در نظر گرفت.
فرمانی با اشاره به بازدید از شهر سرعین به ضرورت استقرار اتوبوس اورژانس اشاره و تأکید کرد: اقدام مسئولان شهرستان در ارائه تخفیفات ویژه یکی از عوامل جذب گردشگران است.
وی در خصوص نحوه رسیدگی به شکایات مردمی از سوی ستاد خدمات سفر استانها نیز گفت: در برخی استانها اپلیکیش رسیدگی به شکایات و اماکن گردشگری راهاندازی شده و یا از طریق پیامک اطلاعرسانی صورت میگیرد که میتوان مشابه آن را در استان اردبیل نیز پیاده کرد.
بازرس ستاد مرکزی صیانت از حقوق شهروندی و حریم امنیت عمومی وزارت کشور در عین حال به اقدام مطلوب استانها در طرح نوروز گاه اشاره و تصریح کرد: در این طرح آیینهای سنتی نوروز در سراسر کشور احیا شده است.
فرمانی معتقد است نسل جوان با بسیاری از این آیینها آشنا نیست و به سادگی از طریق برگزاری طرح نوروز گاه بسیاری از آیینهای سنتی و بومی محلی به نسلهای آتی معرفی شده است.
نظر شما