۱۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۵:۳۵

مدیرکل رسانه های نوین تبلیغات اسلامی:

مسائل فرهنگی مهمترین عامل بروز آسیب های اجتماعی است

مسائل فرهنگی مهمترین عامل بروز آسیب های اجتماعی است

قزوین- مدیرکل رسانه های نوین تبلیغات اسلامی گفت: مسائل فرهنگی مهمترین علت بروز آسیب های اجتماعی است و با برنامه ریزی و استفاده ازظرفیت های دینی می توانیم به کاهش آسیبها کمک کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمد صحت قول در جلسه بررسی کارکردهای سازمان تبلیغات اسلامی در رفع و کاهش آسیب های اجتماعی در جمع مدیران و کارکنان سازمان تبلیغات اسلامی قزوین گفت: در بررسی آسیب های اجتماعی مشخص شده که مهمترین عامل مسائل فرهنگی است و اگر در این زمینه موفق عمل کنیم بسیاری از مشکلات کم می شود.

وی افزود:حوزه دینی همواره پرچمدار مسائل فرهنگی بوده ودرشورای عالی فضای مجازی همه دستگاههای متولی امور دینی به عنوان معین سازمان تبلیغات محسوب می شوند که این اتفاق خوبی است و می تواند نتایج ارزشمندی به همراه داشته باشد.

مدیرکل رسانه های نوین تبلیغات اسلامی کشور بیان کرد: در این فضا انتظار ما این است که با نگاه خاصی که نسبت به سازمان ایجاد شده بتوانیم طرح ها و برنامه ها را با محوریت روحانیت و مبلغان انجام دهیم.

وی گفت: انتخاب سه استان از میان ۳۱ استان کشور بیانگر توانمندی موجود در این مناطق است و از جمله در قزوین شاهد مدیریت خوبی دراستان هستیم وشما می توانید اجرای طرح را به صورت مستقل عملیاتی کنید.

سازمان تبیلغات اسلامی قزوین در اجرا توانمند است

صحت قول تصریح کرد: در بازنگری توانمندی های سازمان تبلیات استانها به این نتیجه رسیدیم که قزوین می تواند به عنوان پایلوت طرح کاهش اسیب های اجتماعی انتخاب شود و با کمک خیرین در این رستا موفق عمل کند.

وی اضافه کرد: در خصوص سکونت گاههای غیر رسمی تعداد ۱۲ منطقه در استان قزوین شناسایی شد که با محور روحانیون امیدواریم به نتایج پیش بینی شده دست یابیم.

مدیرکل رسانه های نوین سازمان تبلیغات اسلامی قزوین اظهارداشت: این طرح در واقع نوعی راه اندازی سازمان تبلیغات اسلامی سیار است که با حضور در محلات برای کاهش آسیب ها مداخله می کند.

وی بیان کرد:ساماندهی وبهبود وضعیت سکونت گاههای غیر رسمی ازطریق فعالسازی پایگاه جامع خدمات اجتماعی کار ارزشمندی است که با محور روحانیون می توانیم امیدوار باشیم به هدف برسیم.

حجت الاسلام صحت قول یادآورشد: سالم سازی مراکز تفریحی، گردشگری، تفرجگاهی، با اقدامات فرهنگی، ایجاد ساز و کار مناسب برای متوقف کردن رشد اعتیاد و طلاق، کاهش مرگ و میر ناشی از حوادث، پاک سازی محیط های شهری از مظاهر اسیب های اجتماعی نظیر معتادان، اجرایی کردن قانون حمایت از خانواده، راه اندازی بانک اطلاعاتی آسیب های اجتماعی از برنامه های پیش بینی شده در این طرح است.

وی گفت:برگزاری ۱۰۰۰ نوبت جلسه و مشاوره با شش هزار مدیر استانی و شهرستانی، بررسی ۴ هزار مقاله علمی برای عملیاتی شدن طرح کاهش آسیب های اجتماعی مورد استفاده قرار گرفته است.

صحت قول اضافه کرد: وجود ۱۱ میلیون حاشیه نشین، ۳.۵ میلیون نفر بیکار، ۲.۵ میلیون نفر معتاد و ۱.۵ میلیون نفر بد حجاب و بی حجاب، وجود ۶۰۰ هزار مطلقه و ورودی سالانه ۵۰۰ هزار نفر به زندانهای کشور آمار نگران کننده ای است که به اسیب های اجتماعی دامن می زند.

وی گفت:باهمه مشکلات وفراز ونشیب ها آمارها نشان می دهد هنوز هم حدود یک چهارم مردم به موفقیت روحانیون در امور باور دارند و به این گروه اعتماد می کنند لذا در اجرای این طرح از این ظرفیت بخوبی استفاده خواهیم کرد.

در این جلسه حجج اسلام نعمت اللهی مدیرکل، نظری معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان، قلی پور مسئول دارلقرآن، شاه محمدی مدیر اداری و مالی و مدیران تبلیغات اسلامی شهرستانها نیز حضور داشتند.

      

کد خبر 3943490

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha