به گزارش خبرنگار مهر، ملاقادر قادری امروز پنج شنبه در مراسمی که با حضور وزیر کشور در مسجد جامع پاوه برگزار شد، ضمن خیر مقدم به وزیر کشور گفت: استان کرمانشاه، به خصوص مرزداران اورامانات با جمعیتی حدود ۲۴۰ هزار نفر در ۱۸۰ کیلومتر مرز مشترک با اقلیم کردستان عراق زندگی می کنند.
وی افزود: این مردم از ابتدای شروع نهضت اسلامی به رهبری بنیانگذار جمهوری اسلامی صادقانه همراه نظام، پیرو رهبری و حافظ انقلاب اسلامی بوده و هستند.
امام جمعه اهل سنت شهرستان پاوه ادامه داد: این مردم در ۳۸ سال گذشته صادقانه ایستاده اند و زکات این ایستادگی ۳ هزار و ۲۰۰ نفر شهید و جانباز و آزاده است.
وی تاکید کرد: این سند بزرگی در صداقت، استقامت و حمایت این مردم از نظام اسلامی است.
ملاقادری اشاره ای به تشکیل گروهک تکفیری داعش داشت و خطاب به وزیر کشور گفت: به مدت ۳ سال گذشته از تاریخ تولد نامیمون گروه داعش که آفتی برای اسلام و مسلمین هستند روحانیت منطقه، فرهنگین عزیز و مسئولین محترم ۴ شهرستان اورامانات و سایر اقشار شهرستان ها با بصیرت با این گروه قرن ۲۱ مخالفت کرده و هم اکنون که شما به این منطقه تشریف آروده اید منطقه ما دارای امنیت عالی است.
وی از نیروهای نظامی، انتظامی و محراب داران این مناطق که هر جمعه در نماز جمعه مردم را با نظام آشتی دادند و مردم را نسبت به این جریانات هشیار کردند، تقدیر کرد.
امام جمعه شهرستان پاوه گفت: مردم ما نسبت به انقلاب اسلامی، در حد توان و وسع خود انجام وظیفه کردند و بنیانگذار جمهوری اسلامی، مقام معظم رهبری و سایر مسئولین نظام نسبت به دیار اورامانات به خصوص پاوه لطف داشته اند.
وی افزود: هم چنین دولت ها نیز در ۳۸ سال پس از انقلاب و یکی پس از دیگری در حد توان در خدمت رسانی به این منطقه دریغ نداشته اند.
قادری ادامه داد: اما شهرستان های اورامانات و جوانان دیارمان و بازاریان شهرستان های ما به خصوص شهرستان مرزی پاوه مشکلات عدیده ای دارند.
وی تصریح کرد: ما در شهرستان پاوه زمین کشاورزی نداریم، باغ های ما جوابگوی زندگی مردم نیستند و دامداری به حد اقناع بوده و از ثروت خبری نیست و مردم مرزدار اهل سنت از مسئولان خود توقع و انتظار بیشتری دارند.
امام جمعه شهرستان پاوه، ضمن خوشامدگویی مجدد به وزیر کشور خطاب به وی گفت: بنده به نمایندگی مردم اهل سنت پاوه با توجه به مسئولیت جنابعالی، شناخت ما از شما و توانایی شما، خواست ما آزاد کردن مرز چمدانی برای این مردم است.
وی افزود: چون جاده های ما امکانات عبور وسائل نقلیه را ندارد، و کارشناسان تنها راه منطقه را این دیدند که هم به نفع نظام و دیار اورامانت بوده و آن این است که مرز شوشمی آزاد باشد و روزانه از این طرف به آن طرف ۲۰۰ ماشینی رفت و آمد داشته باشد.
قادری ادامه داد: این موضوع می تواند به نفع رونق اقتصادی باشد. به خصوص که امسال سال اقتصاد مقاومتی اشتغال و تولید است که از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده و این کار می تواند به شهرستان های منطقه رونق ببخشد.
وی از وزیر کشور خواست به داد مردم این منطقه برسد و شهرستان های اورامانات را از حصار و بن بست نجات دهد.
امام جمعه شهرستان پاوه خاطرنشان کرد: درخواست ۳۰ ساله ما از مسئولین همین بوده است و امیدواریم در آینده شاهد تحقق این امر باشیم.
نظر شما