به گزارش خبرنگار مهر، علی الهیاری پیش ازظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه یکی از راهبردهای توانمند سازی در کمیته امداد ایجاد شغل برای مددجویان از طریق برنامه های کاریابی و تعامل با کارفرمایان است، گفت: ارتباط مستقیم با کارفرما، اجرای طرح های اشتغال و خودکفایی برای مددجویان و اشتغال به کار مددجویان از طریق مراکز کاریابی از جمله اقدامات و فعالیت های حوزه اشتغال و خودکفایی این نهاد است.
وی با اشاره به اینکه هشت هزار و ۱۳۹ خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان طی سال ۹۵ از محل تسهیلات خوداشتغالی کمیته امداد خودکفا شده اند، افزود: هم چنین طی این مدت هزار و ۱۲۴ نفر از فرزندان مددجویان تحت حمایت از طریق مراکز کاریابی و تعامل با کارفرما مشغول به کار شده اند.
الهیاری خاطرنشان کرد: کمیته امداد در اجرای طرح های توانمندسازی و خوداتکایی مددجویان، نیاز کارفرمایان به نیروی کار را تامین و مددجویان با فراگرفتن آموزش های لازم در مراکز فنی و حرفه ای از طریق موسسات کاریابی و شرکت های خدماتی به صورت مستقیم به کارفرمایان معرفی و مشغول به کار می شوند.
وی با اشاره به ارائه بسته های تشویقی به کارفرمایانی که مددجویان تحت حمایت و فرزندان آنان را به کار گیرند، افزود: بسته های تشویقی شامل پرداخت حق بیمه سهم کارفرما و حق الزحمه کاریابی است که علاوه بر آموزش های مهارتی به متقاضیان ارائه می شود، کمیته امداد به منظور ایجاد انگیزه در کارفرمایان بنگاههای تولیدی و خدماتی جهت اشتغال کارجویان مورد حمایت، حق بیمه سهم کارفرمایی مددجویانی که نزد کارفرمایان مشغول به کار شوند، را طی دو سال پرداخت می کند.
مدیرکل کمیته امداد هرمزگان در ادامه یکی از اساسیترین فعالیتهای کمیته امداد به منظور پایدارسازی طرحهای اشتغال را نظارت و بازدیدهای مستمر از این طرح ها عنوان کرد و گفت: ناظران فنی و تخصصی کمیته امداد در بازدیدهای خود مشاوره و راهنماییهای لازم را به مجریان طرحهای خودکفایی ارائه میکنند تا آنان بتوانند محصولات تولیدی را از نظر کمی و کیفی ارتقاء دهند.
وی با اشاره به اینکه ۳۹ هزار و ۷۹۵ مورد بازدید در سال گذشته از طرح های اشتغال استان انجام شده است، بیان داشت: بازدید از طرحهای خوداشتغالی بر اساس جدول زمان بندی انجام میشود تا مددجویان بتوانند فعالیت های خود را توسعه بخشند.
نظر شما