به گزارش خبرنگار مهر، محمد کمال سرویها ظهر امروز در نشست خبری کنفرانس بینالمللی برنامهریزی و مدیریت شهری مشهد ۲۰۱۷ که در محل تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: برای برگزاری این کنفرانس طی ۹ ماه گذشته اقدامات بسیار گسترده ای از سوی شورای اسلامی شهر و شهرداری مشهد انجام گرفته است.
وی افزود: ایجاد تضارب آراء با مطرح ساختن دیدگاهها و اندیشههای نخبگان جوامع مختلف یکی از اهداف سه گانه برگزاری کنفرانس بینالمللی برنامهریزی و مدیریت شهری مشهد ۲۰۱۷ است.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه به دنبال مولفههای شهر اسلامی هستیم، تصریح کرد: از میان مقالههای علمی مطرح شده، قرار است به مولفهها و معیارهای پایتخت فرهنگی دست یابیم و در این راستا برنامه ریزیهای مختلفی انجام گرفته است.
وی ابراز داشت: اگر از تجربههای ملی و بین المللی استفاده کرده و آن ها را بومی کنیم، به دانشی دست می یابیم که قبلا آزمون و خطای آن انجام شده است و می تواند در مدیریت شهری به ما کمک کند.
سروی ها اضافه کرد: نمیتوانیم بدون برنامهریزی دقیق شاهد ارتقای فرهنگ شهروندی در کلانشهرهایی باشیم که با چالش های مختلفی دست و پنجه نرم می کنند.
رییس کنفرانس بین المللی برنامهریزی و مدیریت شهری مشهد ۲۰۱۷ اظهار کرد:متاسفانه با وجود گذشت بیش از ۳۰ سال از انقلاب اسلامی، هنوز پیوند بین مدیران اجرایی و نخبگان علمی برقرار نشده است.
وی افزود: تاکنون ۷ کنفرانس ملی مدیریت و برنامهریزی شهری در مشهد برگزار شده است که هشتمین دوره این کنفرانس به دلیل تقارن با رویداد مشهدالرضا(ع)، پایتخت فرهنگی جهان اسلام، به صورت بینالمللی برگزار میشود.
رییس شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه مناسبات موجود در یک شهر بزرگ باید علمی باشد تا از اتلاف وقت و هزینه جلوگیری شود، گفت: باید هنر ما این باشد که تفکر علمی و کانونهای علمی و دانش بنیان که مرتبط با مدیریتشهری هستند را با مدیریت شهری نزدیک کنیم.
نظر شما