به گزارش خبرنگار مهر، حمید ملانوری عصر چهارشنبه در مراسم تجلیل از فعالان گوزه گردشگری اظهار داشت: امروز در دنیا در کنار صنایع مهم بهره برداری و صنایع بزرگ و کشاورزی، صنعت گردشگری به عنوان یک صنعت کم آب بر و فاقد آلایندگی، یکی از برترین صنایع در تولید ثروت، اشتغال و رونق اقتصادی است.
وی با بیان اینکه امروز در بحث تولید واحدهای صنعتی چند دغدغه اساسی همچون مصرف آب و آلایندگی داریم، افزود: اشتغال در صنایع بزرگی مثل فولاد، مس و فروکروم با هزینه های کلان ایجاد می شود، اما سرمایه گذاری در حوزه گردشگری مانند مرمت خانه حاج آقا علی با هزینه کمتر ۱۰۰ نفر اشتغال ایجاد می کند. ضمن اینکه سرمایه گذاری در کمپها و تورهای گردشگری سرمایه کمتری می خواهد اما هم اشتغال و هم درآمد خوبی دارد.
وی با بیان اینکه در رفسنجان و انار به دلیل توجه خاص به کشاورزی، توجه به صنایع و درآمدهای دیگر، کمتر بوده و عمده اشتغال در کشاورزی و تولید محصول پسته بوده است، تصریح کرد: چند سالی است که چند واحد صنعتی ایجاد شده اما توجه به صنعت گردشگری خیلی ضعیف بوده است. در حالی که این صنعت در شهرستان در حوزه منابع و زیرساختها منابع غنی دارد.
ملانوری با اشاره به وجود جاذبه های طبیعی و تاریخی متنوع در شهرستان رفسنجان، تأکید کرد: در گردشگری باز هم به طور فنی و ریز هنوز آشنایی ایجاد نشده است.
وی گفت: گردشگری ۲۰ شاخه از جمله توریسم درمانی، بازدید از جاذبه های تاریخی و تفریحی، علمی و پژوهشی و ... دارد که هنوز هم فعالان گردشگری به آن توجه نکرده اند.
فرماندار رفسنجان تصریح کرد: شهرستانهای رفسنجان و انار به دلیل موقعیت جغرافیایی و هم داشتن فرودگاه، راه آهن و هم اینکه می خواهند یک کرویدور گردشگری شوند در موقعیتی خاص قرار گرفته اند منطقه ای که می تواند پایگاه گردشگری کشور شود.
ملانوری با بیان اینکه جاذبه های طبیعی نادر مانند دره راگه، غاز میرزا و ... می توانند شاخه های مختلف حوزه گردشگری را در شهرستان فعال کنند، یادآور شد: در ایام نوروز چهار هزار نفر از دریاچه شور نوق، ۳۰ هزار نفر از خانه حاج آقا علی و ۶۰۰ نفر از خانه پدری آیت الله هاشمی رفسنجانی در ۱۰ روز بازدید کردند ضمن آنکه با ورود یک سرمایه گذار قصد داریم محور گردشگری بزرگ را در دره راگه ایجاد کنیم و این پدیده نادر را در حوزه اشتغال و اقتصاد و درآمد بیاوریم.
فرماندار رفسنجان با تأکید بر اینکه گردشگری را یکی از اولویتهای کاری خود دانستیم و به آن معتقدیم، تصریح کرد: سرمایه گذاران را توجیه می کنیم که به حوزه گردشگری بیایند چرا که اگر این صنعت رونق یابد دیگر صنایع نیز رونق می یابد.
ملانوری گردگشری را یک صنعت بزرگ دانست و گفت: شهرستان رفسنجان در حوزه احداث نیروگاههای خورشیدی بسیار مستعد است که در این زمینه حدود شش سرمایه گذار ورود کرده اند که اگر این نیروگاهها احداث شوند علاوه بر ایجاد اشتغال و درآمدزایی، جاذبه گردشگری نیز دارند.
وی با بیان اینکه ۸۰ درصد زائرین عتبات استان از فرودگاه کرمان را زائرین رفسنجانی تشکیل می دهند، ادامه داد: پیگیر راه اندازی پروازهای عتبات از رفسنجان هستیم.
نظر شما