به گزارش خبرنگارمهر، رمضان بهرامی در نشست تخصصی تولید و تجارت پنبه که عصر چهارشنبه در گرگان برگزار شد، گفت: رهبر معظم انقلاب در سال جدید با نامگذاری شعار سال بر اشتغال و تولید تاکید فراوان کردند و با توجه به شرایط فعلی پنبه و کارخانجات آن در گلستان ۳۰ سال زمان برای بهبود عملکرد لازم است.
وی افزود: کارخانه داران پنبه استان گلستان تا کنون حرمت داری کردند و از آنجایی که کارخانه آن ها در بهترین مکان ها قرار دارد، این کارخانه ها را نفروختند زیرا به روزی که شرایط پنبه در گلستان بهبود یابد امید دارند.
بهرامی اظهار کرد: زمانی صدای همه برای دریاچه ارومیه بلند شد و این دریاچه تبدیل به دغدغه دولت شد اما باید بدانیم اهمیت پنبه برای کشور کمتر از این دریاچه نیست.
رئیس اتاق بازرگانی گرگان با بیان اینکه امسال سال دوم پربار گندم است، گفت: در سال های آینده این وضعیت برای گندم مصیبت بار خواهد بود چرا که دولت در سالی که گذشت نزدیک به ۱۴ هزار میلیارد تومان با ۵۰ درصد سوبسید برای گندم به کشاورزان پرداخت کرد.
وی تصریح کرد: برای نخستین بار در کشور چنین همایشی بخش کشاورزی، صنعت، نساجی و بازرگانی برای حل این معضل کنار یکدیگر نشسته اند.
گلستان در پارلمان خصوصی پنبه نماینده ای ندارد
بهرامی گفت: زمانی که برای فروش گندم به برگزاری جلسه با دولت پرداختیم خیلی ها می گفتند امکان پذیر نیست اما در نهایت دولت قانع شد گندم گلستان از کیفیت بالاتری برخوردار است.
وی تصریح کرد: وضعیت پنبه گلستان به قدری در کشور بد شده است که حتی گلستان در پارلمان خصوصی پنبه نماینده ای ندارد.
بهرامی افزود: در کشور ازبکستان هم اقتصاد مقاوتی پیاده سازی شده و تا سه سال آینده این کشور به ما پنبه ای نمی فروشد.
رئیس اتاق بازرگانی گلستان گفت: کشت پنبه باید توجیه اقتصادی داشته باشد و از آنجایی که توجیه ندارد به سمت کشت برنج و گندم رفته ایم.
بهرامی گفت: متاسفانه در گلستان الگوی کشت رعایت نمی شود و با اینکه سیاه ریشه توجیه اقتصادی ندارد بی هدف به سمت کشت آن حرکت می کنیم.
وی افزود: ما به عنوان سکان دار از هر پیشنهادی که منجر به افزایش ارزش افزوده شود استقبال می کنیم.
نظر شما