۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۵:۱۸

مطالعه جدید نشان می دهد؛

تاثیر پروبیوتیک ها در بروز اختلال حافظه

تاثیر پروبیوتیک ها در بروز اختلال حافظه

تحقیق جدید نشان می دهد پروبیوتیک ها ممکن است برای افراد پیروی کننده از رژیم غذایی سالم و متعادل سودمند نباشد و حتی موجب بروز مشکلات در حافظه شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان برای فهم بهتر نحوه ارتباط سلامت روده و عملکرد شناختی، موش ها را با یکی از دو رژیم غذایی زیر تغذیه کردند: رژیم غذایی سالم و «رژیم غذایی کافه تریا» که سرشار از چربی اشباع شده و قند بود.

بعد از گذشت ۲۵ روز از تغذیه موش ها با این رژیم غذایی، مدفوع و موش مغزها موردآزمایش قرار گرفت.

موش های که همراه رژیم غذایی کافه تریا از پروبیوتیک ها هم استفاده کرده بودند دارای سلامت روده بهتری بودند. اما در کسانی که همراه با رژیم غذایی سالم پروبیوتیک نیز مصرف کرده بودند، شاهد بهبود کمی در سلامت روده شان بودند و حافظه شان مختل شده بود.

به گفته محققان، با وجودیکه این مطالعه بر روی موش ها انجام شده بود اما یکی از محققان اذعان می دارد باید در مصرف پروبیوتیک ها محتاط بود.

پروبیوتیک ها میکروارگانیزم های زنده ای هستند که گفته می شود دارای فواید متعددی برای سلامت هستند. آنها در مواد خوراکی ای نظیر ماست، مکمل های رژیمی و همچنین در کرم های مربوط به افراد مبتلا به اگزما استفاده می شود.

این میکروارگانیزم ها به پیشگیری یا درمان برخی مشکلات سلامت از جمله اختلالات گوارشی، اختلالات آلرژیک، پوسیدگی دندان، بیماری کبدی و سرماخوردگی نیز کمک می کنند.

به طورکلی پروبیوتیک ها برای افراد سالم ایمن است اما ابهاماتی نیز در این زمینه وجود دارد که نیاز به تحقیقات بیشتری است.

کد خبر 3962377

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha