به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مفدا، دکتر بهرام علی قنبری در مراسم قرعه کشی اهدای ۳۰ دستگاه تبلت به دانشجویان شرکت کننده در طرح ملی پایش الکترونیکی سلامت روان دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور با اشاره به مشارکت حدود ۳۲ هزار دانشجوی علوم پزشکی در طرح ملی پایش الکترونیکی سلامت روان دانشگاه های علوم پزشکی گفت: این مشارکت چشمگیر در مدت سه ماه افتخار بسیار بزرگی است.
قائم مقام اجرایی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: نشان می دهد که دانشجویان ما درک بسیار بالایی از وضعیت خود دارند و نسبت به سلامت روان خود اهمیت قائل هستند؛ در این مدت بالای ۱۵ درصد از دانشجویان کل کشور در این طرح مشارکت کردند. اگر تلاش و پشتکار همکاران ما در معاونت فرهنگی و دانشجویی ستاد وزارتخانه و دانشگاه های علوم پزشکی نبود ما اکنون نمیتوانستیم به این مشارکت بالا دست یابیم.
وی افزود: خوشبختانه از سال ۹۴ حدود ۶۵ هزار دانشجوی علوم پزشکی کشور در طرح ملی پایش الکترونیکی سلامت روان شرکت کرده اند و با ورود به سامانه الکترونیکی، اطلاعات مربوط به وضعیت سلامت روان خود را با پر کردن پرسشنامه های مخصوص در سیستم وارد کرده اند.
قنبری ابراز امیدواری کرد که در آینده ای نزدیک ۲۰۸ هزار دانشجوی دانشگاه های علوم پزشکی کشور را با مشارکت در این طرح ملی، غربالگری سلامت روان کنیم و با مقایسه وضعیت سلامت روان دانشجویان نسبت به سالهای گذشته بتوانیم به نتیجه گیری مطلوبی در این زمینه دست یابیم.
وی گفت: در این صورت بر اساس شناخت مشکلات دانشجویان بتوانیم بهتر نسبت به حل آسیب های احتمالی و مشکلات اقدام کنیم که اگر آسیبی نیز وجود داشت با در اختیار داشتن اطلاعات آماری، خسارات را به حداقل برسانیم.
قائم مقام اجرایی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به طرح ملی پایش الکترونیکی سلامت روان گفت: خوشبختانه دانشجویان به صورت آنلاین به این سامانه مراجعه و با تکمیل پرسشنامه های مخصوص سلامت روان از جمله تست سی ای کیو، در این طرح عظیم شرکت کردند که این کار کمک بزرگی به خود دانشجویان و در مرحله بعد به ادارات مشاوره دانشگاه ها خواهد کرد.
قنبری با بیان این که مراسم قرعه کشی کشی اهدای جوایز به دانشجویان شرکت کننده در طرح ملی پایش الکترونیکی سلامت روان دانشجویان در آینده نیز به منظور ایجاد انگیزه در میان دانشجویان و تقویت حس مشارکت در این طرح ادامه خواهد داشت، گفت: یکی از مهمترین اهداف ما ایجاد انگیزه و افزایش مشارکت دانشجویان نسبت به طرح ملی پایش الکترونیکی سلامت روان بود و درصدد هستیم در مراحل بعد تغییراتی در نوع انتخاب دانشجویان دانشگاه های مشارکت کننده در این طرح انجام دهیم.
نظر شما