به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فرماندهی انتظامی همدان، سرهنگ بزرگعلی نوری گفت: در ادامه اجرای طرح های مبارزه با قاچاق کالا و تقویت ایست بازرسی های مقطعی و کنترل محور های مواصلاتی، کارکنان انتظامی شهرستان بهار از ابتدای اردیبهشت ماه تاکنون موفق به توقیف ۶ محموله قاچاق کالا و دستگیری ۱۲ قاچاقچی شدند.
وی افزود: این محموله ها حاوی ۱۸ دستگاه لوازم خانگی قاچاق خارجی به ارزش ۴۵۰ میلیون ریال، تعداد ۹۶۷ ثوپ البسه خارجی و قاچاق با ارزش ۳۰۰ میلیون ریال، تعداد ۱۸۱ قلم انواع تجهیزات کشاورزی خارجی با ارزش ۳۷۰ میلیون ریال، تعداد ۱۸۲ راس احشام خارجی و غیر بهداشتی با ارزش یک میلیارد و ۲۷۰ میلیون ریال، بیش از ۴۰ تن کود غیر بهداشتی با ارزش ۱۰۰ میلیون ریال و قریب به یک تن مغز گردو خارجی و قاچاق با ارزش ۳۷۰ میلیون ریال بوده است.
فرمانده انتظامی شهرستان بهار با قدردانی از مردم بهار به خاطر تعامل با پلیس از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک با شماره ۱۱۰ تماس و پلیس را در جریان بگذارند.
نظر شما