پیام‌نما

مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ * * * محمّد، فرستاده خداست و کسانی که با او هستند بر کافران سرسخت و در میان خودشان با یکدیگر مهربانند * * * ولى سخت‌گيرند بر كافران /  سخن تند رانند با منكران

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۹

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

اردبیل نیازمند احداث قرائت خانه است

اردبیل نیازمند احداث قرائت خانه است

اردبیل – مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل با اشاره به مشکلات مطالعه دانش آموزان اردبیلی گفت: این استان نیازمند احداث قرائت خانه است.

رباب عزیزخانی در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به اعلام نارضایتی دانش آموزان و دانشجویان از ساعت فعالیت کتابخانه‌های عمومی به ویژه کتابخانه مرکزی اردبیل جهت مطالعه تصریح کرد: نهاد کتابخانه‌های عمومی همه‌ساله برای نیم سال اول و دوم ساعت فعالیت ابلاغ می‌کند.

وی افزود: در ابلاغ سال جاری برای فصول بهار و تابستان ساعت فعالیت از ۷:۳۰ صبح تا ۱۹:۳۰ عصر اعلام شده است و در خصوص تغییر آن کتابخانه‌های عمومی اختیاری ندارند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان تأکید کرد: تمامی کتابخانه‌ها ساعت فعالیت را رعایت می‌کنند اما به دلیل نبود قرائت‌خانه برخی دانش آموزان و دانشجویان علاقه‌مند به افزایش ساعت فعالیت کتابخانه‌ها هستند.

عزیزخانی متذکر شد: احداث قرائت‌خانه وظیفه شهرداری‌ها است و متأسفانه در کل استان اردبیل تاکنون حتی یک قرائت‌خانه نیز احداث نشده است.

وی افزود: سالن‌های مطالعه کتابخانه‌ها به منظور مطالعات تحقیقی و پژوهشی و همچنین مطالعه کتب عمومی تدارک دیده شده و عرف بر این است که کتب درسی در قرائت‌خانه‌ها خوانده شود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان متذکر شد: با این وجود به دلیل نبود قرائت‌خانه این امکان برای دانش آموزان و دانشجویان فراهم شده تا نسبت به مطالعه کتب درسی در کتابخانه‌های عمومی نیز مشکلی نداشته باشند.

عزیزخانی تصریح کرد: احداث حداقل یک قرائت‌خانه در مرکز استان بارها به شهردار سابق و فعلی اردبیل پیشنهاد شده و با وجود اینکه اعلام موافقت شده اما در عمل فعلاً قرائت‌خانه احداث نشده است.

وی متذکر شد: برخی دانش آموزان و دانشجویان مکان مناسب مطالعاتی نداشته و برای انجام مطالعه نیازمند قرائت‌خانه هستند؛ از سویی فعالیت کتابخانه‌های عمومی با ضوابطی همراه است و نمی‌توان بعد از ساعت مقرر فعالیت داشت.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان تأکید کرد: نزدیک به ۵۰۰ هزار نفر در مرکز استان زندگی می‌کنند و احداث قرائت‌خانه با هدف حمایت مطالعات دانش آموزان و دانشجویان استان ضرورت ویژه دارد.

عزیزخانی افزود: هر چند محدودیت‌های اعتبارات شهرداری‌ها پذیرفته است اما درخواست دانش آموزان و دانشجویان نشان می‌دهد در اردبیل نیازمند احداث قرائت‌خانه هستیم.

کد خبر 3965731

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha