به گزارش خبرنگار مهر، مراسم بزرگداشت روز کارگر در مجتمع فولاد صنعت بناب در حالی شامگاه دوشنبه با حضور ضیاءالله اعزازی نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی، ولی الله فرج اللهی فرماندار شهرستان و مدیران و کارکنان این مجتمع به عنوان بزرگ ترین مجتمع تولید مقاطع فولادی شمال غرب کشور برگزار شد که مسائل و موضوعات روز جامعه کارگری و نیز مشکلات و موانع موجود بر سر راه فعالیت این مجتمع مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت.
همکاری بانک ها با واحدهای تولیدی نامناسب است
مهدی جهانگیری رئیس گروه مالی، گردشگری مجتمع فولاد صنعت بناب در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته کار و کارگر اظهار داشت: ده ها هزار نفر سهامدار این مجتمع هستند که باید برای اقتصادی کردن فعالیت این مجموعه هزینه کنند و در این میان همواره نیروی انسانی یکی از دغدغه های مسئولان مجتمع فولاد بناب بوده است.
وی همچنین با اشاره به اینکه این مجتمع متعلق به همه کارکنان و کارگران است؛ گفت: متاسفانه در حالی جریانی به دنبال خارج کردن این مجموعه از چرخه فعالیت هستند که امسال از سوی مقام معظم رهبری بنام «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» نام گذاری شده و به دور از ثواب است که در چنین شرایطی جمعیت جوان و جویای کار از کار بی کار شود.
این مدیر اقتصادی اذعان کرد: هر موقع نگاه ما نگاه مقطعی و کوتاه مدت باشد طبیعی است که نتیجه ای نخواهیم گرفت و در حال حاضر بزرگ ترین چالش کشور بیکاری جوانان است و امسال مجموعه گروه مالی، گردشگری در حدود چهار هزار فرصت شغلی جدید در پروژه های خود ایجاد می کند و طبیعی است که نگاه ما در حوزه اشتغال ایجاد اشتغال پایدار است.
وی با اعلام اینکه تولید زیر ۳۰ درصد قطعاً برای این مجموعه زیانده محسوب می شود، از هیأت مدیره جدید این مجتمع خواست نسبت به ایجاد واحدهای جدید و افزایش میزان تولید گام بردارند، تصریح کرد: هیچ موقع به مجموعه فولاد صنعت بناب به عنوان مجموعه در حاشیه نگاه نمی کنیم و حمایت از این مجموعه همواره جزو اولویت این مجموعه است.
رئیس گروه مالی، گردشگری فولاد صنعت بناب با تأکید بر ضرورت بازاریابی برای فراهم کردن زمینه های صادرات محصولات تولیدی مجتمع به خارج از کشور از مدیرعامل و هیأت مدیره جدید خواست افرادی را جذب این مجموعه کنند که دلسوز واقعی مجموعه بوده و همواره برای بقای مجموعه از آگاهی علمی برخوردار باشند و بتوانند در زمان های بحرانی شرایط را مدیریت کنند.
وی خطاب به نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی گفت: برخی هستند که ذره ای در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری حرکت نمی کنند و درعمل نیز کاملاً مغایر با این سیاست ها حرکت می کنند و برای نمونه در حالی که بدهی این مجموعه به بانک هایی چون پارسیان و تجارت از بزرگ ترین معضلات آن است، مسئولان این بانک ها توجهی به حل مشکلات این مجتمع ندارند.
جهانگیری یادآور شد: مسئولان بانک های تجارت و پارسیان برای حل مشکلات این مجتمع نه تنها گوش شنوایی برای حرف های ما بلکه کوچک ترین همکاری را نیز با این مجموعه ندارند وانتظار داریم نماینده محترم مردم بناب در مجلس شورای اسلامی مشکلات مربوط به بانک های تجارت و پارسیان را حل کنند.
جهانگیری همچنین اظهار امیدواری کرد با ایجاد و راه اندازی پروژه های جدید و افزایش توان و ظرفیت تولید همکارانی که بنا به دلایلی از این مجتمع جدا شدند، مجدداً به کانون گرم این مجتمع ملحق شوند.
بازگرداندن اعتبار و وجهه سابق دغدغه اصلی مسئولان مجتمع فولاد بناب است
مدیرعامل مجتمع فولاد صنعت بناب نیز در این مراسم با گرامیداشت روز کارگر و تبریک این روز به ارائه گزارشی از وضعیت مجتمع پرداخت و گفت: حدود ۱۵ سال است از تأسیس و راه اندازی این مجتمع می گذرد و همواره طی این مدت فراز و نشیب های زیادی را تجربه کرده است.
محمدرضا ادریسی افزود: سال گذشته این مجتمع تنها با ۹ درصد ظرفیت خود کار کرده است و با توجه به امکانات و پتانسیل های موجود توانستیم ظرف دو ماه ۱۱ درصد ظرفیت تولید مجتمع را افزایش دهیم و برنامه ما در سه ماه اول سال رساندن ظرفیت تولید به ۳۰ درصد است.
وی همچنین بیان کرد: اعتبار سرمایه اصلی مجموعه هایی مانند فولاد صنعت بناب است که متاسفانه در سالیان اخیر به این سرمایه لطمه وارد آمده است و از این رو بازگشت شرایط به وضعیت مناسب همت مسئولان و همکاران این مجموعه را می طلبد.
مدیرعامل مجتمع فولاد صنعت بناب با بیان اینکه رساندن مجموعه به اهداف تعیین شده از دغدغه های اصلی هیأت مدیره جدید مجتمع است؛ اظهارکرد: برای اینکه مجتمع به اهداف توسعه ای مورد نظر خود دست یابد نیاز به همت مسئولان و کارگران شاغل در این مجموعه است.
ادریسی از به روز کردن پرداختی مطالبات کارکنان این شرکت خبرداد و با بیان اینکه بزرگ ترین دغدغه مسئولان مجتمع فولاد بناب بازگرداندن اعتبار و وجهه قبلی به این مجموعه است؛ تصریح کرد: با حمایت های مدیر محترم گروه مالی، گردشگری و حمایت های مسئولان شهرستان و با توجه به امکانات و ظرفیت های موجود قطعاً این خواسته نیز در آینده نزدیک تحقق خواهد یافت.
گفتنی است، مجتمع فولاد صنعت بناب فعالتی خود را در چندین فاز از اواخر سال ۸۳ در زمینی به مساحت ۱۴۰ هکتار در شهرک صنعتی بناب با امکانات زیربنایی لازم آغاز کرد و ظرفیت اسمی نورد مجتمع ۲.۵ میلیون تن در قالب هفت خط نورد و ظرفیت اسمی ذوب ۶۰۰ هزار تن در قالب دو واحد ذوب در سال است.
نظر شما