به گزارش خبرنگار مهر، منصور قمشه ظهر چهارشنبه شنبه در جمع خبر نگاران ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز کارگر افزود: هدف اصلی کمیته امداد امام خمینی (ره )در کنار کمک ها معیشتی به خانواده ها ،توانمند سازی و اشتغال زایی خانواده ها است.
وی با بیان اینکه یکی از کارها ی چند سال اخیر این کمیته ورود بر مشکلات قضایی و حقوقی خانواده ها تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی ( ره ) است ،اظهار داشت : نزدیک به ۴ میلیون نفر به طور دائم و ۳ میلیون نفر به صورت موردی از خدمات کمیته امداد امام خمینی ( ره ) برخوردار هستند که از این تعداد غریب به یک میلیون ۵۰ هزار زن سرپرست خانواده وجود دارند.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی گفت: زنان سرپرست خانواده نتیجه فوت شوهر ،طلاق بوده اند.
قشمه با اشاره به اینکه یکی از مشکلات مهم خانواده ها تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره ) مشکلات حقوقی چه از نظر ارث و میراث یا مهریه است، تصریح کرد:یکی از اهداف و برنامه هایی که در کمیته امداد امام خمینی ( ره ) تعریف کرده ایم، توانمند سازی حقوقی و زدودن چهره فقر حقوقی از خانواده تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی ( ره ) است.به حمایت و کمک ها قوه قضایی و بخش ها حقوقی کشور به این موضوع بیشتر پرداخته خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه مسیر و کار کمیته امداد امام خمینی (ره ) استفاده از ظرفیت ها مردم در همه برنامه ها خیر اعم از کار ها اکرام و جشن ونیکوکاری است، خاطر نشان کرد:یکی از کار ها ما استفاده از ظرفیت ها وکلا و حقوقدانان نیکوکار است که حدود ۳ هزار و ۷۰۰ وکیل خیر در کشور با کمیته امداد همکاری می کنند.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی(ره) از منعقد شدن ۸۰ تفاهم نامه حقوقی با حوزه حقوقی و قضایی کشور در جهت رسیدگی به امور حقوقی خانواده ها تحت پوشش خبر داد و افزود : یکی از اقدامات کمیته امداد امام خمینی ( ره ) آگاهی دهی و پیشگیری و آموزش حقوقی خانواده ها تحت حمایت این کمیته است.
قمشه عنوان کرد:در سال ۹۵ غریب به ۷۲ هزار اقدام حقوقی و رسیدگی حقوقی انجام شده است و ۱۹ مورد هزار از این پرونده ها، پرونده ها حقوقی بوده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر نزدیک به ۱۴۰ شعبه شورا حل اختلاف ویژه خانواده ها تحت حمایت وجود دارد ،ادامه داد:یکی مهم ترین برنامه ها کمیته امداد امام خمینی ( ره ) که با همکاری اداره کل حقوقی کمیته با ادارات حقوقی سراسر کشور انجام گرفته است ،ایجاد میز خدمت حقوقی در کمیت ها امداد است و در حال حاضر ۳۰۰ میز خدمت حقوقی در سطح کشور وجود دارد .
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینیخاطر نشان کرد:با مشارکت وکلا نیکوکار و وکلا مرکز ۱۸۷ دادگستری و حقوقدانان، مددجویان می توانند مشکلات خود را مطرح کنند و با راهنمایی این عزیزان به مشکلات مددجویان رسیدگی کنند.
قمشه از بسته شدن تفاهم نامه ای بین رئیس کمیته امداد با ریاست کانون وکلای مرکز خبر داد و گفت:در این تفاهم نامه مقرر شده است که تسهیلی را کانون وکلا با کمیته امداد امام خمینی (ره) خواهد داشت .یک تفاهم نامه ای هم با مرکز ۱۸۷ دادگستری امضا شده است که استفاده از ظرفیت ها وکلا برای کمیته امداد مهیا شده است.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی(ره) از بسته شدن تفاهم نامه ها متعدد با سایر بخش ها خبر دادو اظهار داشت:یکی از این تفاهم نامه ها بین کمیته امداد و کانون سردفتران است که خانواده ها تحت حمایت کمیته امداد بخشی از تسهیلات سر دفتران معاف هستند. از ۵۰ درصد تسهیلات در سردفتران معاف خواهند بود.
قمشه افزود:یکی از اقداماتی که در این چند سال دنبال شده است، قانون عدم توقف مستمری خانواده ها تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی ( ره ) است که توسط مجلس شورا به تصویب رسیده است .
وی ادامه داد:این کار در جهت تسهیل کار خانواده ها تحت پوشش است که بعضی از خانواده ها از وام ها بانکی برای بازسازی مسکن و خانه استفاده کرده اند و با مشکلاتی اعم شکایت روبرو می شدند.
قمشه از تصویب قانون معافیت مددجویان کمیته امداد امام خمینی ( ره ) از هزینه دادرسی در محاکم قضایی خبر داد و گفت:در سال جاری پیش بینی کرده ایم که گستره کارحقوقی درکشور ر افزایش دهیم ، به ویژه در بخش اطلاع رسانی ،پیشگیری و مشاوره مددکاری حقوقی در سطح کشور را ترویج و بالا ببریم.
نظر شما