۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۳۸

همزمان با ولادت امام سجاد(ع)،

کتابخانه آیت‌الله قبله‌ای به کتابخانه دانشگاه علوم قضایی اهدا شد

کتابخانه آیت‌الله قبله‌ای به کتابخانه دانشگاه علوم قضایی اهدا شد

کتابخانه آیت‌الله قبله‌ای همزمان با ولادت امام سجاد(ع) به کتابخانه دانشگاه علوم قضایی اهدا شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با سالروز ولادت چهارمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام زین العابدین (ع) مراسم تجلیل از مقام معلم با حضور آیت الله احمدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس، معاونین و اساتید دانشگاه علوم قضایی و خانواده مرحوم آیت الله قبله ای از اعضای هیات علمی این دانشگاه در سالن اجتماعات شهید بهشتی برگزار شد.

احمدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در این مراسم گفت: آیت‌الله قبله‌ای به معنای واقعی کلمه عالِم ربانی بود و آثار زیادی در زمان عمر پربرکت ایشان تالیف و وارد دانشگاه‌ها شد. آیت‌الله قبله‌ای عارف بود و اخلاص بسیار داشت و تا آخرین روزهای عمر خود علاقه به نوشتن و خواندن داشت.

شریعت باقری نیز در ادامه با تبریک اعیاد شعبانیه و سالروز گرامیداشت مقام معلم گفت: آیت‌الله قبله‌ای خویی سال‌های طولانی از عمرش را صرف تالیف و آموزش دانشجویان کرد.این فقیه دانشمند همچون افرادی چون شهید مطهری و شهید مفتح دانشگاه را منشأ خیرات و خدمات دید و به دانشگاه رفت.حضور چنین فردی با درجه اجتهاد و مقام علمی بالای حوزوی فرصت بسیار مغتنمی برای دانشگاه در سال‌های گذشته بوده است.

رئیس دانشگاه علوم قضایی افزود: دانشگاه علوم قضایی در سال 1361 به‌همت شهید بهشتی تاسیس شده و تنها دانشگاه جامع حقوقی کشور است که سالیانه حدود دویست  قاضی در این دانشگاه تربیت می‌شوند. اصل اساسی در تربیت دانشجویان دانشگاه علوم قضایی تقویت جنبه‌های تربیتی و الگو قرار دادن استادان نمونه با سجایای اخلاقی بالاست.

شریعت‌باقری درباره اهدای کتابخانه آیت‌الله قبله‌ای به کتابخانه این دانشگاه نیز گفت: طبق وصیت این عالم ربانی کتابخانه شخصی ایشان به دانشگاه علوم قضایی اهدا شده و امروز این مهم به‌طور رسمی انجام می‌گیرد. در این روز همچنین کتابخانه دانشگاه علوم قضایی به نام آیت‌الله قبله‌ای مزین خواهد شد. 

در این مراسم حجت السلام و المسلمین مرقاتی عضو هیات علمی دانشگاه تهران، شاگرد و داماد آیت الله قبله ای نیز در سجایای اخلاقی و یاد و خاطره آن فقیه عالیقدر سخن گفت.

کد خبر 3969404

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha