۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۳۹

رویترز اعلام کرد؛

برنامه چین و هند برای خودروهای الکتریکی/آغاز تهدید تقاضای بنزین

برنامه چین و هند برای خودروهای الکتریکی/آغاز تهدید تقاضای بنزین

در طول دهه آینده، میلیون‌ها نفر در چین و هند خودرو های الکتریکی خواهند خرید که این امر، زنگ خطر تغییری بنیادی در صنعت نفت را به صدا در می‌آورد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رویترز در گزارشی اعلام کرد: مدیران شرکت های نفتی و خودرویی هشدار دادند نزولی شدن تقاضای بنزین در آسیا ممکن است قبل از آنچه انتظار میرفت، شروع شود؛ چرا که در طول دهه آینده، میلیونها نفر در چین و هند خودروهای الکتریکی خواهند خرید که زنگ خطر تغییری بنیادی در صنعت نفت را به صدا در می آورد.

آنها میگویند پالایشگاه ها باید خود را برای آینده‌ای آماده کنند که بنزین که بزرگترین منبع درآمد آنها است، در فرآیندهای پولی نقش کمتری داشته باشد؛ اما این تغییر، با حرکت های سیاست گذاری در چین و هند پشتیبانی می‌شود؛ جایی که دولت ها تلاش می‌کنند آلودگی های روزافزون را کاهش داده، واردات نفت خود را تقلیل دهند و برای این که در صنعت رو به شکوفایی خودروی سبز سهمی داشته باشند، با هم رقابت می کنند.

در نقشه راه چین که در ماه آوریل منتشر شد، چین اعلام کرد میخواهد حداقل یک پنجم فروش سالانه ۳۵ میلیون خودروی پیش‌بینی شده برای سال  ۲۰۲۵ خود را خودروهای با سوخت سبز تشکیل دهد.

در این مورد، هند حتی از این هم بسیار افراطی تر عمل کرده است و طبق گفته منابع دولتی و صنعتی در مصاحبه با رویترز اتاق فکر دولت پر نفوذ کنونی پیش نویس برنامه هایی را برای الکتریکی کردن تمام خودروهای کشور تا ۲۰۳۲ آماده کرده است

ویلکو استارک، نایب رئیس استراتژی و  برنامه ریزی محصولات  شرکت خودرو سازی آلمانی دایملر به رویترز گفت: ما شاهد یک انتقال واضح به سوی خودرو های الکتریکی خواهیم بود؛ در حال حاضر در قانون گذاری ها هم از این خودروها حمایت شده است و دیگر محدود به کاربری های اقلیتی نیست.

استارک و سایر مدیران اجرایی در طول کنفرانس نفت و گاز آسیا در کوالالامپور که این هفته برگزار شد با رویترز مصاحبه کردند. بر این اساس، دایملر پیش‌بینی می کند تا سال ۲۰۲۵ در حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد از کل فروش این شرکت را خودروهای الکتریکی تشکیل دهند و به این مقدار ۱۰ درصد دیگر را هم خودرو های هیبریدی اضافه می‌کنند.

خودروهای الکتریکی در حال حاضر کمتر از ۲ درصد کل خودرو های جهان را تشکیل میدهند و هر گونه رشد سریعتر از انتظاری در این بخش به طرز اساسی بر تقاضای نفت و تجارت پالایشگاه ها تاثیر خواهد گذاشت.

داوود نسیف، رییس کل شرکت دولتی سوخت بحرین می‌گوید: تکنولوژی به سرعت در حال تغییر است در ۱۰ – ۱۵ سال آینده بازار بنزین با آنچه امروز میبینیم یکسان نخواهد بود.

در حالیکه بنزین ۴۵ درصد تولید پالایشگاهی را تشکیل می‌دهد و یکی از سوخت های با حاشیه سود بالا است؛ کند شدن و یا افت تقاضای آن تاثیرات قابل توجهی بر این بخش خواهد گذاشت.

کد خبر 3977492

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha