محمد حمزه زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: همچنين بازنگري در استانداردهاي هتل ها ، مهمانپذيرها و واحدهاي پذيرايي بين راهي كه قبلا مطالعات اوليه آن انجام شده نيز صورت مي گيرد و استانداردهاي فعلي بر اساس تلفيقي از استانداردهاي جهاني و شرايط داخلي كشور تدوين مي شود.
وي خاطر نشان كرد: در بحث استاندارد سازي زيرساخت هاي گردشگري از كشورهاي ديگر عقب تر نيستم ، زيرا هر كشوري شرايط خاص خود را دارد و مرسوم است كه شرايط داخلي كشور و فرهنگ ها در نظر گرفته شود.
مديركل دفتر تدوين استاندارهاي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري با اشاره به اينكه استاندارد سازي زير ساخت هاي گردشگري در جذب گردشگران بسيار موثر است ، تاكيد كرد: اين امر به نفع گردشگران است و همچنين در جهت افزايش كيفيت كالا و ارائه خدمات نيز موثر است.
وي گفت: براي تدوين استاندارد سازي زير مجموعه هاي گردشگري با مشكل اعتباري مواجه نيستيم و هر قدر نياز داشته باشيم مي توانيم هزينه كنيم.
حمزه زاده تصريح كرد: براي بازسازي و استاندارد سازي به مديران هتل وام داده مي شود و با توجه به نواقص گزاش شده توسط كارشناسان وام پرداخت مي شود و همچنين مهلت دو يا 3 ماهه براي تطبيق استانداردها داده مي شود و پس از برطرف كردن مشكلات و استاندارد سازي ، درجه آنها اعطا مي شود.
نظر شما