به گزارش خبرگزاري مهر، مقاله وي نتايج قابل توجهي را درخصوص كاربرد رضايت بخش نانوتكنولوژي در افزايش كيفيت و سلامت غذاهاي بسته بندي شده نشان داد.
وي در اين كنفرانس اظهار داشت: نانوتكنولوژي به يكي از ابزارهاي قدرتمند در خلق ابتكارات تازه در صنعت بسته بندي غذايي تبديل مي شود. يكي از اين ابتكارات تكنولوژي تركيبات نانوي پليمري است كه كليد اصلي بهبود بسته بندي هاي قابل انعطاف غذايي در آينده به شمار مي رود.
بنا بر گزارش پايگاه اطلاع رساني نانوتكنولوژي، در اين كنفرانس نقش نانوتكنولوژي در چرخه غذايي شامل پرورش محصولات مختلف، برچسب زني، ذخيره كردن و توزيع اين مواد مورد بررسي قرار گرفت.
سازمان دهندگان اين كنفرانس معتقدند: كاربرد نانوتكنولوژي و ذراتي در ابعاد نانو در چرخه غذايي روز به روز پررنگ تر مي شود.
برخي از تحليل گران پيش بيني مي كنند ارزش مواد نانوتكنولوژي در محصولات غذايي تا سال 2010 به 4/16 ميليارد يورو برسد.
كنفرانس آمستردام يكي از اجلاس هاي علمي در سراسر جهان است كه با هدف ايجاد زمينه پرورش محصولات جديد غذايي كه مزاياي بهداشتي بيشتري را به مصرف كنندگان هديه مي دهد، برگزار شد.
اين كنفرانس بسياري از كاربردهاي نانوتكنولوژي را در صنايع غذايي و مواد نوشيدني اروپا مورد توجه قرار داد. برخي از اين كاربردها طيف گسترده اي از محصولات شامل آفت كش ها، مواد آرايشي، كاربردهاي پزشكي، بسته بندي مواد، فناوري هاي آماده سازي و تهيه غذاهاي جديد و مفيد را در بر مي گرفت.
ديگر موضوعات مطرح شده در اين كنفرانس عبارت از كاربرد نانوتكنولوژي در توليد غذاهاي سالم و مغذي با هدف دستيابي به آزمايشات ايمن تر و جلوگيري از شيوع بيماري هاي مرتبط با غذا بود.
دانشمندان سعي دارند نانوتكنولوژي را در كليه زمينه هاي چرخه غذايي از بخش كشاورزي گرفته تا آماده سازي غذا و افزايش ميزان مواد مغذي بيوي غذايي مورد توجه قرار دهند.
نظر شما