به گزارش خبرنگار مهر، پرویز خالقی شامگاه دوشنبه در جلسه مور کتابخانه ها ، افزود: توسعه یافتگی یک اجتماع تنها نباید به میزان صنعتی بودن و یا عمران و آبادانی آن کشور محدود ساخت و باید فرهنگ ما در جامعه مد نظر قرار گیرد.
فرماندار سلطانیه گفت: آسیب شناسی مسائل فرهنگی و اجتماعی از جمله بایسته های مدیریتی است و با انجام چنین مهمی می توان ریشه اکثر قریب به اتفاق آسیب ها و مسائل را مربوط به مباحث فرهنگی تلقی ساخت.
خالقی تاکید کرد: با تمسک به امر غنی کتابخوانی و گسترش آن در سطوح مختلف جامعه نسبت به ریشه کن ساختن بسیاری از مسائل اجتماعی و فرهنگی گام برداشت وکتاب و کتابخوانی شاخص عقلانیت جامعه است و در فرهنگ سازی هزینه ها در قالب سرمایه گذاری خود را نشان می دهد.
فرماندار سلطانیه شاخص های کتاب و کتابخوانی در شهرستان سلطانیه را مطلوب عنوان کردو گفت: شهرستان سلطانیه در اکثر قریب به اتفاق سرانه های کتاب و کتابخوانی پیش تر از سند چشم انداز سال ۱۴۰۴است.
خالقی گفت: براساس سند چشم انداز سال ۱۴۰۴، باید تعداد اعضای کتابخانه های عمومی شهرستان به دو هزارو ۸۰۹ نفر می رسید که این مقدار از سال ۹۳ تاکنون، ازدوهزار و ۴۱۴ نفر به سه هزارو۹۱۴ نفر ارتقا یافته است.
وی تصریح کرد: ۴۰ درصد بیشتر از حد تعیین شده در این سند در شهرستان سلطانیه به وقوع پیوسته است.
فرماندار سلطانیه افزود: در سال ۹۳ به تعداد ۷۹ هزار نسخه کتاب در کتابخانه های عمومی شهرستان وجود داشت ولی درحال حاضر شاهدیم که تعداد نسخه های کتاب موجود به نسبت میزان معین در سند یاد شده شاخص ۱۱۷ درصدی را از خود برجای گذاشته است.
خالقی میزان سرانه صندلی در کتابخانه های شهرستان، سرانه زیربنا و نیز سرانه تعداد کتابخانه های عمومی موجود و فعال در شهرستان را به نسبت سند چشم انداز سال ۱۴۰۴ به ترتیب ۱۱۳، ۱۰۹ و ۱۳۳اعلام کرد.
نظر شما