علی ورودی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: از این تعداد هفت هزار و ۵۶۴ دانشآموز دختر و هشت هزار و ۴۷۶ دانشآموز پسر است و هدایت تحصیلی برای دانشآموزان پایه نهم انجام میشود.
وی با بیان اینکه هدایت تحصیلی فرایند ارائه خدمات راهنمایی و مشاوره به دانشآموزان برای انتخاب رشته است، اضافه کرد: هر چند ضروری است هدایت تحصیلی از پایه نخست آغاز شود اما به دلیل نبود نظام جامع هدایت تحصیلی از پایه نهم انجام میشود.
معاون متوسطه آموزشوپرورش استان تأکید کرد: هدایت تحصیلی در دو بخش بررسیهای مشاورهای با ۶۵ امتیاز و عملکرد تحصیلی با ۳۵ امتیاز است که بخش نخست تکمیل فرمهایی با لحاظ نظرات دبیر، دانشآموز، ولی دانشآموز، تست استعداد، تست رغبت سنج و نظر مشاور است.
به گفته ورودی بخش عملکرد تحصیلی نیز شامل نمرات آزمون پایانی هماهنگ بوده و جنبه توصیهای کمتری دارد و اولویتهای ثبتنام استخراج میشود.
وی با بیان اینکه فرمهای هدایت تحصیلی جنبه توصیهای دارند، ادامه داد: در مقوله انتخاب رشته به انتخاب آزادانه و آگاهانه تأکید شده است.
معاون متوسطه آموزشوپرورش استان متذکر شد: هدایت تحصیلی با هدف هدایت متوازن رشتهها و بر اساس سه عامل استعداد، علاقه و نیاز بازار کار انجام خواهد شد.
نظر شما