به گزارش خبرنگار مهر، فریدون خودنیا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شبکه قدیم شهر معمولان بیش از ۴۰ سال قدمت دارد و علیرغم تعمیرات دوره ای، فرسودگی آن به حدی است که باید کل شبکه یاد شده تعویض شود.
وی با بیان اینکه اجرای پروژه شروع شده است بیان داشت: تاکنون نیروهای پرتوان شرکت در کوتاه ترین زمان ممکن ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی در احداث شبکه جدید داشته اند.
مدیر عامل شرکت توزیع برق لرستان گفت: شبکه قدیمی تأمین برق شهرستان معمولان که یک شبکه چوبی و با قدمت بیش از ۴۰ سال بود، بسیار فرسوده بوده و با برنامه ریزی و تصمیم گیری های فنی نتیجه بر این شد که علاج واقعه را قبل از وقوع باید کرد و قبل از تخریب شبکه توسط خطرات احتمالی و طبیعی مصمم شدیم که علیرغم تنگناهای مالی و بدهی های میلیاردی به بازار و تولیدکنندگان با اختصاص یک میلیارد تومان شبکه را تعویض کنیم.
خودنیا گفت: با توجه به محاسبات انجام شده به لحاظ فنی شبکه موجود علیرغم فرسودگی و مخاطره انگیز بودن دیگر جوابگوی نیاز مشترکان شهر معمولان و روستاهای طول مسیر نبوده و گسترش و توسعه شهر و افزایش مشترکین خود نیز از دیگر دلایل جایگزینی شبکه جدید به جای آن بود.
وی بیان داشت: شرکت توزیع برق استان لرستان در تصمیمات خود دارای یک عزم بسیار جدی است و اصولأ در اجرای هر پروژه ای به صورت جهادی تا حصول نتیجه نهایی با هم فکری و همکاری و با نگرش مدیریت مشارکتی همگام با هم از هیچ کوششی دریغ نمی کند.
وی طول خط فشار متوسط جایگزین را ۱۵ کیلومتر اعلام کرد و گفت: با توجه به شرایط سخت مسیر و صعب العبور بودن آن یک میلیارد تومان هزینه برای اجرای پروژه در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل برق لرستان با بیان اینکه ۲۵۰۰ مشترک از این خط بهره برداری می کنند اظهار داشت: خط یاد شده از پست۶۳.۲۰ کیلو ولت «افرینه» تغذیه و تا شهر معمولان ادامه دارد که طی مسیر مناطق «سرفراش» و «هپلانه» و «آمیران کوشکی» از این خط تغذیه می کنند.
نظر شما