پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ خرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۴۴

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان خبر داد:

استفاده از اپلیکیشن ردیاب بیمار در زمان‌های بحران

استفاده از اپلیکیشن ردیاب بیمار در زمان‌های بحران

اصفهان - معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان گفت: استفاده از اپلیکیشن ردیاب بیمار با هدف ردیابی مصدومان در حوادث انبوه در اصفهان به اجرا درآمد.

داریوش کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر اظهار داشت: مانور فرضی با استفاده از اپلیکیشن ردیاب بیمار با همکاری جمعیت هلال احمر استان و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با موفقیت اجرا شد.

وی ادامه داد: مانور متفاوت میدانی استفاده از اپلیکیشن ردیاب بیمار با هدف ردیابی مصدومان در حوادث انبوه با مشارکت جمعیت هلال احمر استان اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و به همت دانشجوی دوره دکترای مدیریت سلامت در بلایا با موفقیت برگزار شد.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان افزود: این نرم افزار با فرض تخریب زیر ساخت های ارتباطی بر بستر ارتباطات ماهواره ای طراحی شده است.

وی ادامه داد: قابلیت استفاده در عملیات های امداد ونجات در حوادث انبوه و در مکان‌های مختلف از جمله محل حادثه، محل جمع آوری مصدومین،تریاژ اولیه و تریاژ ثانویه از محورهای برگزاری این مانور است.

کریمی گفت: بیمارستان صحرایی و بیمارستان ارجاعی و مقر فرماندهی اطلاعات ثبت شده از بیماران را داشته و می تواند در پیشگیری از سرگردانی خانواده های مصدومان و پیگیری و آگاهی از روند درمان های انجام شده بر روی مصدومان تاثیرگذار باشد.

وی تصریح کرد: این نرم افزار فعلا مراحل آزمایشی خود را طی می کند و در مرحله اجرای آزمایشی این نرم افزار، رئیس دانشکده اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و جمعی از کارشناسان حوزه امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان و دانشگاه علوم پزشکی و دانشجویان حضور داشتند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان گفت: در پایان این مانور که تعداد شش نفر استاد دانشگاه، ۹ نفر دانشجو و ۱۵ نفر نجاتگر به همراه تجهیزات مورد نیاز نجات درمانی و مخابرات در آن شرکت داشتند، جلسه تبادل نظر و ارزیابی برگزار و نتایج مانور تثبیت شد.

کد خبر 3998208

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha